NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Παναγιώτης Κυζιρίδης

Senior Training And Development Specialist, Response S.A.

Ο Παναγιώτης Κυζιρίδης έχει μακροχρόνια εμπειρία στους τομείς του Marketing και Επικοινωνίας, της Διοίκησης και του Management Consulting, έχοντας εργαστεί σε Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρίες, καθώς και ως ανεξάρτητος Σύμβουλος.

Είναι κάτοχος Bachelors Degree in Business Administration από το Deree College και MSc in Marketing από το University of Stirling (Σκωτία).

Ξεκίνησε την καριέρα του στη διαφήμιση, στην εταιρία LEON and Partners. Στη συνέχεια εργάστηκε στην πολυεθνική εταιρεία NESTLE, στον τομέα του Marketing και Brand Management, από διάφορες θέσεις και για κατηγορίες προϊόντων όπως, Μεταλλικά Νερά, Γάλατα, Βρεφικές Τροφές και Κλινική Διατροφή. Από το 2006 έως και το 2012, κατείχε τη θέση του Country Business Manager των κλάδων Βρεφικής και Κλινικής Διατροφής της NESTLE, με χώρες ευθύνης την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αλβανία, συμμετέχοντας στο Management Committee της ΝΕΣΤΛΕ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Παράλληλα, διετέλεσε για 6 χρόνια Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εταιριών Παιδικών Τροφών Ελλάδας (ΣΕΠΤΕ, Κλαδικός υποσύνδεσμος του ΣΕΒΤ).

Τα τελευταία 3 έτη εργάστηκε σαν Σύμβουλος σε Ελληνικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, παρέχοντας υπηρεσίες σε Εμπορικά, Διοικητικά και Οργανωτικά θέματα. Από τις αρχές του 2016 ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Response, στους τομείς της Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, έχοντας σαν στόχο τον συγκερασμό της πολυετούς γνώσης της Response στο αντικείμενο με τη δική του εμπειρία από την αγορά και αποβλέποντας στη δημιουργία πραγματικής προστιθέμενης αξίας για τους εκπαιδευόμενους.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr