NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Ειρήνη Δημητρίου

CEO, FamigliaEight

Η Ειρήνη A. Δημητρίου είναι η ιδρύτρια της FamigliaEight, συμβουλευτικής εταιρείας στρατηγικής ανάπτυξης, επικοινωνίας και μάρκετινγκ για τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Είναι απόφοιτος του King’s College London (ΒΑ, European Studies and International Relations, MA Conflict, Security and Global Development), ενώ κατέχει Πτυχίο Νομικής (LLB) από το ίδιο πανεπιστήμιο. Προηγουμένως, έχει εργαστεί διεθνώς στον τομέα των Ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων, της έρευνας και των νεοφυών επιχειρήσεων καθώς και στο μεγαλύτερο δικηγορικό γραφείο της νοτιοανατολικής Ευρώπης ως Business Development Director. Είναι επίσης η συν-ιδρύτρια του Crowdfunding Cyprus μαζί με την KPMG.  

Κύριες δραστηριότητες της αποτελούν ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων εταιρικής και προϊοντικής ανάπτυξης, επικοινωνίας, content marketing και brand development, με εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα στρατηγικής, above / below the line/ digital.

Συμμετέχει σε Συμβούλια εταιρειών ως Στρατηγικός Εταίρος ενώ έχει έντονη δημόσια δραστηριότητα σε θέματα που αφορούν την προώθηση της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, του place branding και έχει συνεισφέρει στη δημιουργία πολιτικής για την πρόσβαση σε χρηματοδότηση και τη δημιουργία συνεργειών για τη δημιουργία νέων έργων και επιχειρηματικών ιδεών. 

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr