NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Ιφιγένεια Παπαρούση

Managing Director, LeadersLab

H Ιφιγένεια Παπαρούση είναι απόφοιτος του American College of Thessaloniki και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Hartford στις ΗΠΑ. Επιμορφώνεται σε θέματα ψυχολογίας και προσωπικής ανάπτυξης από το 1987. Έχει εργαστεί στην Αθήνα σε θέσεις Marketing και Πωλήσεων στις εταιρείες Coca Cola -3E, Nestle, EFG Eurobank και Μινέρβα Ελαιουργική.

Από το 1999 συνεργάζεται με εταιρείες και εκπαιδευτικούς οργανισμούς ως εκπαιδεύτρια σε θέματα Στρατηγικής, Πωλήσεων, Εξυπηρέτησης Πελάτη, Κτηματομεσιτικών και Προσωπικής Ανάπτυξης. Επιπλέον έχει συνεργαστεί με τις πολυεθνικές εταιρείες RE/MAX και Crestcom, ως αποκλειστική και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια τους και έχει τροποποιήσει τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα για την Ελληνική αγορά.

Από το 2009, ως Managing Director της Leaders Lab, ειδικεύεται στη ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας και υποστηρίζει μεγάλες και μικρές εταιρείες να βελτιώνουν τον τζίρο και την κερδοφορία τους.

Είναι πιστοποιημένη σύμβουλος και εξουσιοδοτημένη εκπρόσωπος των πολυεθνικών εταιρειών συμβούλων, με ενδεικτικό πελατολόγιο τις Vodafone, Chep και Nielsen σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία.  

Είναι μέλος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και έχει διατελέσει τρεις φορές Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων του American College of Thessaloniki το διάστημα 2003-2009.

Έχει έδρα την Θεσσαλονίκη, όμως κινείται όπου το απαιτούν οι συνεργασίες της.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr