NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Αντιγόνη Κρέτση

Σύμβουλος Στρατηγικής & Επικοινωνίας, NLP Master Trainer

Η Αντιγόνη  Κρέτση είναι Σύμβουλος Στρατηγικής & Επικοινωνίας, καθώς επίσης και NLP Master Trainer, Facilitator & Transformational Entrepreneur, πιστοποιημένη από το NLP University, Santa Cruz, California. Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και με σπουδές, αρχικά, στο τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, και, στη συνέχεια, στο University of Warwick, όπου ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές πάνω σε Creative & Media Enterprises.

Η επαγγελματική της ενασχόληση ξεκινά από τη Μ. Βρετανία, στον τομέα του Marketing της AdEPT Telecoms, ως υπεύθυνη για το rebranding της εταιρείας, και συνεχίστηκε στην Initiative Media, όπου διαχειριζόταν τη στρατηγική επικοινωνίας των brands της Unilever και του Lipton Ice της Pepsico. 

Επίσης, εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε ως Global NLP Trainer & Consultant και εκπαιδεύει ανθρώπους και επιχειρήσεις να βρίσκουν τον ιδανικό για εκείνους τρόπο επικοινωνίας, τόσο με τους άλλους, σε ατομικό, ομαδικό ή και μαζικό επίπεδο, όσο και με τον εαυτό τους και τις βαθύτερες ανάγκες, προτεραιότητες και στόχους τους. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Europa Donna Hellas, αρθρογραφεί σε sites και περιοδικά, ενώ παράλληλα ασχολείται με το ερασιτεχνικό θέατρο. 

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr