"Startups & Entrepreneurship: How to" στο Μουσείο Επιστημών & Τεχνολογίας
Τι είναι πραγματικά οι Startups? Πως θα μετατρέψετε τις ιδέες και τα “Project” σας σε καινοτόμες επιχειραματικές πρωτοβουλίες? Αυτές οι έννοιες και ζητήματα δυστυχώς απουσιάζουν από τα ελληνικά πανεπιστήμια.
Το Mindspace Patras διοργανώνει φέτος την σειρά σεμινάριον “Startups & Entrepreneurship: How to”. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά άτομα από καινοτόμες Startups καθώς και από το επιχειρηματικό περιβάλλον της Πάτρας καθώς και να τους απευθύνουν τις δικές τους ερωτήσεις. Στις εκδηλώσεις θα γίνεται συζήτηση και “Q&A” με διαφορετική θεματολογία κάθε φορά καθώς και μια περιληπτική παρουσίαση της πορείας στον επιχειρηματικό χώρο του κάθε ομιλητή.
Η θεματολογία των συναντήσεων δεν είναι αλληλεξάρτητη, δεν απαιτείται δηλαδή η παρακολούθηση των προηγούμενων για τις επόμενες.
Στην δεύτερη συνάντηση θα συζητήσουμε για:
Team | Execution | How to hire the best people?
με τους:
Βασίλη Γεωργιτζίκη από την Codebender
Γιώργο Κεραμιδά από την Think-Silicon
Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρχει Coffee Break για συζήτηση και δικτύωση μεταξύ των ομιλητών και των συμμετεχόντων.
Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης με την παρακολούθηση έστω του 50% των σεμιναρίων.
Διάρκεια: 45”-60”
Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2016, Μουσείο Επιστημών & Τεχνολογίας
Είσοδος ελεύθερη
Χρόνος: Τετάρτη, 23 Νοέμβρίου 2016 στη 13:00
Τόπος: Μουσείο Επιστημών & Τεχνολογίας
Το Mindspace είναι ένας σύλλογος φοιτητών και νεαρών απόφοιτων. Όραμά μας είναι να δούμε τις ιδέες που αναπτύσσονται σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον να ωφελούν την κοινωνία αντί να μένουν παγιδευμένες στο πανεπιστήμιο.
Σχολιάστε