Διεθνή

McDonald’s: Μηνύει τον πρώην CEO για σεξουαλικές σχέσεις που δεν αποκάλυψε

Κοινοποιήστε

Σχολιάστε

Διαβάζεται σε 2 λεπτά

McDonald’s: Μηνύει τον πρώην CEO για σεξουαλικές σχέσεις που δεν αποκάλυψε
epixeiro

10/08/2020 | 16:29

epixeiro

08/08/2025 | 03:29

Η McDonald's υπέβαλλε μήνυση κατά του πρώην διευθύνοντα σύμβουλου της, Steve Easterbrook, λόγω του ότι αυτός φέρεται να είπε ψέματα κατά τη διάρκεια εσωτερικής έρευνας της εταιρείας για τη συμπεριφορά του.

Το διοικητικό συμβούλιο της αλυσίδας γρήγορου φαγητού ανακοίνωσε τον Νοέμβριο ότι ο Easterbrook θα έφευγε από τη θέση του επειδή είχε συναινετική σχέση με υπάλληλο.

Η McDonald's ισχυρίζεται τώρα ότι ήρθαν στο φως νέες πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες του, που οδήγησαν σε περαιτέρω έρευνα. Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, αυτός είπε ψέματα στην εταιρεία και κατέστρεψε πληροφορίες σχετικά με την ακατάλληλη συμπεριφορά του, συμπεριλαμβανομένων τριών επιπλέον σεξουαλικών σχέσεων με υπαλλήλους πριν από την απόλυση του.

Το διοικητικό συμβούλιο τόνισε ότι δεν θα είχε υπογράψει συμφωνία για την αποχώρηση του εάν γνώριζε για αυτήν την υποτιθέμενη συμπεριφορά. Η εταιρεία πλέον τον μηνύει για να ανακτήσει τις αποζημιώσεις που έλαβε ως μέρος αυτής της συμφωνίας. Η εταιρεία δήλωσε ότι έχει επίσης αναλάβει δράση για να τον εμποδίσει να πουλήσει οποιοδήποτε απόθεμα από εκκρεμείς ανταμοιβές μετοχών.