Κοινωνικό μέρισμα: Πότε ανοίγει τελικά η πλατφόρμα
04/12/2018 | 10:33
07/08/2025 | 22:41
Έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται η έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας για το κοινωνικό μέρισμα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ), Αναστάσιος Τάγαρης, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ1.
Σήμερα, Τρίτη, αναμένεται να ψηφιστεί η σχετική ΚΥΑ ενώ θα ακολουθήσουν δοκιμές της πλατφόρμας. Η πληρωμή του κοινωνικού μερίσματος υπολογίζεται πως θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου, με τον επικεφαλής της ΗΔΙΚΑ να αναφέρει πως δεν θα κλείσει μετά, προκειμένου να κάνουν αιτήσεις όσοι δεν προλάβουν ή αντιμετωπίσουν προβλήματα.
Ο ίδιος συνέστησε σε όσους πολίτες είχαν πρόβλημα πέρυσι σε ΑΜΚΑ και ΑΦΜ να πάνε στα ΚΕΠ να τα διορθώσουν τώρα και να μην περιμένουν να ανοίξει η πλατφόρμα.
Υπενθυμίζεται πως η έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας είχε προγραμματιστεί αρχικά για σήμερα, Τρίτη 4 Δεκεμβρίου.
Σχολιάστε