Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Θεοδωρικάκου - Ντράγκι
01/07/2025 | 15:55
09/08/2025 | 14:53
Ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος συναντήθηκε στο πλαίσιο του 29ου Annual Government Roundtable που διοργανώνει ο Economist με τον πρώην πρόεδρο της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι. Σε ανάρτησή του στα social media ο υπουργός αναφέρει:
«Στο περιθώριο του είχα τη δυνατότητα μιας ουσιαστικής συζήτησης με τον πρόεδρο Ντράγκι. Η πρόσφατη έκθεση Ντράγκι αποτελεί οδικό χάρτη για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι βασικές ιδέες - για την ενίσχυση της βιομηχανίας, της καινοτομίας και των παραγωγικών επενδύσεων - βρίσκονται στον πυρήνα του παραγωγικού μετασχηματισμού της ελληνικής οικονομίας, στόχο στον οποίο συμβάλλουμε ως υπουργείο Ανάπτυξης με σχέδιο και πράξεις».
Σχολιάστε