13η Σειρά Μαθημάτων για MEDIACUBE & DigiMa
17/10/2022 | 17:30
08/08/2025 | 15:25
Η MEDIACUBE συνεχίζει για 13η συνεχή σειρά τη συνεργασία της με το DigiMa, το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Digital Marketing που προσφέρει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Το DigiMa, ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά προγράμματα στο πεδίο του ψηφιακού marketing, απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες και συνδυάζει τη θεωρία με την πρακτική εφαρμογή, μέσα από πρακτικά παραδείγματα, case studies, ασκήσεις εφαρμογής σε πραγματικά projects και χρήση σύγχρονων εργαλείων.
Τα μαθήματα εισηγούνται καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και καταξιωμένα στελέχη κορυφαίων εταιρειών της αγοράς, με στόχο να υπάρχει η κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα σε θεωρία και εφαρμογή, ώστε να προετοιμαστούν αποτελεσματικά οι μελλοντικοί Digital Marketers.
Η MEDIACUBE, Agency of the Year | up to 49 employees για το 2022 στα Peak Awards, Google Premier Partner, Facebook (Meta) Business Partner και πολύ-βραβευμένο Digital Agency με πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, εισηγείται τα μαθήματα SEO, Web Analytics, Omni Channel καθώς και Briefing & Reporting, μεθοδολογίες που αποτελούν βασικά συστατικά για την επιτυχία μιας επιχείρησης στην ψηφιακή της παρουσία και προβολή.
Σχολιάστε