NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how
ανάγνωση

8 γυναίκες leaders δίνουν συμβουλές παραγωγικότητας με στόχο την επιτυχία [video]

8 γυναίκες leaders δίνουν συμβουλές παραγωγικότητας με στόχο την επιτυχία [video]

​Πως τα έχουν καταφέρει έως σήμερα οι ισχυρότερες γυναίκες στον κόσμο; Ποια είναι τα δικά τους tips παραγωγικότητας;

Μια σειρά γυναικών και υψηλόβαθμων στελεχών πολύ σημαντικών εταιρειών μοιράστηκαν τα σημαντικότερα productivity tips τους μέσω των οποίων καταφέρνουν να φέρουν εις πέρας τους στόχους τους. Εμείς επιλέξαμε τα σημαντικότερα από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε.

  • Marillyn Hewson, Chairman, President, CEO, Lockheed Martin: Η σημαντικότερη συμβουλή της Hewson είναι να απορρίψετε την ιδέα πως τα πράγματα «απλώς συμβαίνουν». Με αυτόν τον τρόπο, θα αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις, θα μάθετε και θα βελτιωθείτε.
  • Gail Boudreaux, President CEO, Anthem: Επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα, κάθε στιγμή, είναι το tip της Hewson για τους leaders του σήμερα. Η ίδια πιστεύει πως ένας ηγέτης που μπορεί να επικοινωνήσει ξεκάθαρα και με συνέπεια το όραμα και τους στόχους του, είναι πιο πιθανό να κάνει και τους υπαλλήλους να νοιώσουν το ίδιο.
  • Ann Marie Campbell, EVP, U.S. Stores, Home Depot: Η Campbell καλεί τους αναγνώστες να βρουν την «υπερδύναμη» τους. Σύμφωνα με την ίδια, κάθε άνθρωπος διαθέτει τις δικές τους ξεχωριστές δυνάμεις. «Θα πρέπει όλοι να σκάψουμε βαθιά για να βρούμε αυτήν την υπερδύναμη και στη συνέχεια να κατακτήσουμε τη μοναδική αξία που προσφέρουμε» τονίζει.
  • Lisa Davis, CEO Siemens Energy, Siemens AG: Οι τεχνολογίες και ο ξεκάθαρος στόχος βρίσκονται στο επίκεντρο για την Davis. Δηλαδή, η υιοθέτηση τεχνολογιών και η προσαρμογή σε αυτές, με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας σε κάθε τομέα μιας εταιρείας, αλλά και η επικέντρωση στην εργασία που θα πρέπει να ολοκληρωθεί.
  • Bridget van Kralingen, SVP Blockchain, Industry Platforms, Accounts, and Partnerships, IBM: Η van Kralingen αναφέρεται στο άγχος και στο πως αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δημιουργικούς σκοπούς. «Η μάθηση, η δημιουργικότητα και η πρόοδος έρχονται όταν χρησιμοποιείτε το άγχος για το καλό» όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει.
  • Michele Buck, President, CEO, Hershey: Ο χρόνος φαίνεται να είναι στο επίκεντρο των σκέψεων της επικεφαλής της Hershey. «Το πολυτιμότερο περιουσιακό σας στοιχείο είναι ο χρόνος σας. Κάθε στιγμή, κάθε ημέρας μετράει. Να είστε αμείλικτοι με την ιεράρχηση προτεραιοτήτων, ώστε να επιτυγχάνετε το απόλυτο με τον χρόνο σας. Πάρτε τον έλεγχο του ημερολογίου σας - είστε ελεύθεροι να πείτε όχι στις συναντήσεις ή στις δεσμεύσεις που δεν προσθέτετε μοναδική αξία ή που δεν επιστρέφουν εμπορική ανάπτυξη. Αν είστε πρόθυμοι να πείτε όχι, σας δίνεται η δυνατότητα να περάσετε το χρόνο σας εκεί που είναι πραγματικά σημαντικό».
  • Carolyn Tastad, Group President, North America, Procter & Gamble: Το tip παραγωγικότητας της Tastad είναι ο καθορισμός της σαφήνειας του τι πραγματικά έχει σημασία και η εστίαση μόνο σε αυτό. «Βάλτε τα άλλα πράγματα στην άκρη» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Η στρατηγική είναι πολύ σημαντική και μόλις έχετε μια, εκτελέστε τις επιλογές αυστηρά. Μην ξεφεύγετε.
  • Mary Dillon, CEO, Ulta Beauty: «Η συνεργασία είναι εύκολα το καλύτερο εργαλείο παραγωγικότητάς μου. Ψάχνω πάντα για τις δυνατότητες συνεργασίας σε όλες τις ομάδες και συναδέλφους μου. Η επιχειρηματικότητα είναι πολύπλοκη και όλες οι λειτουργίες είναι αλληλένδετες. Είμαι πεπεισμένη ότι έχουμε μια καλύτερη, πιο παραγωγική επιχείρηση όταν συνεργαζόμαστε για όλες τις λειτουργίες» δηλώνει η Dillon,

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο τη λίστα του περιοδικού Fortune με τις 10 ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη για το 2018.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr