NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how
ανάγνωση

TUK TUK HELLAS: Η νέα funky μόδα στη μετακίνηση ήρθε για να μείνει

TUK TUK HELLAS: Η νέα funky μόδα στη μετακίνηση ήρθε για να μείνει

Το εθνικό όχημα της Ταϊλάνδης μεταμορφώθηκε, έγινε οικολογικό και 100% ηλεκτρικό και επανα-λανσαρίστηκε από την Ολλανδία. Με εξαιρετική επιτυχία, προωθήθηκε σε χώρες της Ευρώπης όπως η Πορτογαλία, η Γαλλία, η Ελβετία, η Γερμανία, το Μαυροβούνιο, το Βέλγιο και πολλές άλλες.

Η νέα, εξελιγμένη μορφή και τεχνολογία του E-Tuk (η ονομασία Tuk Tuk αντικαταστάθηκε από το οικολογικό e και το μισό Tuk) σε συνεργασία με τη νέα Ευρωπαϊκή νομοθεσία υπέρ των ηλεκτρικών οχημάτων, οδήγησε στην διθυραμβική είσοδο του αυτοκινήτου στην ευρύτερη αγορά.

Στην παρούσα φάση, σε μεγάλες πρωτεύουσες ανά τον πλανήτη, το E-Tuk χρησιμοποιείται ως εργαλείο τουρισμού, promotion, μεταφορών και γενικά μιας ευρύτερης έννοιας επανα-προσδιορισμού του συμβατικού αυτοκινήτου με κάτι πιο καθαρό, ηλεκτρικό και τεχνολογικά άρτιο.

Η εταιρία TUK TUK HELLAS είναι νεοσύστατη και μετρά μόλις δύο μήνες στην ελληνική αγορά. Αποτελείται από ανθρώπους νέους, με μεράκι για τη δουλειά και με φρέσκιες ιδέες για το κομμάτι ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα. Άλλωστε η πράσινη επιχειρηματικότητα έχει προωθηθεί σαν έννοια και στη χώρα μας, άρα ήρθε ο καιρός να γίνει και πράξη.

IMG_9852.JPG?mtime=20190226133133#asset:115433


Λίγα λόγια για τα οχήματα λοιπόν. Οι τύποι των οχημάτων είναι δύο, το LIMO GT και το VENDO GT. Το πρώτο είναι επιβατηγό με θέσεις για 4 άτομα συν του οδηγού και το δεύτερο είναι το φορτηγό, που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε concept τύπου mini bar, beer bar, coffee truck, bakery truck και πολλά άλλα.

Και τα δύο οχήματα είναι αμιγώς ηλεκτρικά, φέρουν τον υπερσύγχρονο κινητήρα 7 KW (9 Hp) της Bosch και σε συνδυασμό με τις κορυφαίες μπαταρίες Trojan, προσφέρουν μια ξεχωριστή οδηγική εμπειρία.

Οι επιλογές για το θέμα της μπαταρίας είναι δύο, μπαταρία lead acid με αυτονομία 80 klm και χρόνο πλήρους φόρτισης τις 14h και μπαταρία λιθίου με αυτονομία 100 klm και χρόνο πλήρους φόρτισης 6 h.

30628921_1771619952860753_6605592244491649024_n.jpg?mtime=20190226133225#asset:115438


Η εταιρεία επεκτείνεται εκτός της αγοράς του ηλεκτρικού οχήματος και στην αγορά του τουρισμού. Η TUK TUK HELLAS έχει δημιουργήσει και την TUK TUK HELLAS TOUR, μια διασκεδαστική μορφή εξερεύνησης της πόλης. Το LIMO GT είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου για να ανακαλύψει το ιστορικό κέντρο με τον πιο fun τρόπο. Η διαδικασία είναι απλή, μέσω του booking system επιλέγεις τη διαδρομή που σε ευχαριστεί από τις προτεινόμενες ή δημιουργείς μια δική σου, 100% προσαρμοσμένη στα δικά σου ενδιαφέροντα.

Η ιδέα της TUK TUK HELLAS είναι η άμεση εξάπλωση της ηλεκτροκίνησης σε τομείς όπως είναι ο τουρισμός ή οι μεταφορές. Η εταιρεία μας συστήνει τα βασικά της στελέχη στο κομμάτι των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και του concept, του tour αλλά και της βασικής διοίκησης. Ο Γιώργος Παλαμάρης (CEO) εμπνεύστηκε την ιδέα από μια χαρούμενη διαδρομή στα στενά τηυς Λισαβώνας και την υλοποίησε άμεσα με την είσοδο των πρώτων eTuks στην Ελλάδα πριν από περίπου δύο μήνες. Ο Ιωάννης Σφηνιάς, ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας, η Μαριάννα Παρασκευά, η διευθύντρια μάρκετινγκ και concept αλλά και η Δήμητρα Καραθανάση, η manager του TUK TUK TOUR, αναγνώρισαν το όραμα του κ. Παλαμάρη και είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν και να προωθήσουν τα οχήματα στην ελληνική αγορά.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την εταιρία στο website: www.tuktukhellas.com, αλλά και στα social media με την επωνυμία TUK TUK HELLAS.

IMG-20181218-WA0004.jpg?mtime=20190226133314#asset:115439


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr