NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Beat: Fake Νews η ερμηνεία Λυμπερόπουλου - Δεν αλλάζει τίποτα για συνεργάτες και πολίτες

Beat: Fake Νews η ερμηνεία Λυμπερόπουλου - Δεν αλλάζει τίποτα για συνεργάτες και πολίτες

«Δεν αλλάζει τίποτα για τους συνεργάτες οδηγούς και τους πολίτες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή μας» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Beat, Νίκος Δρανδάκης, σε εκπομπή της ΕΡΤ1, μετά το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες για τις πληρωμές μέσω κάρτας στα ταξί.

Όπως τόνισε, «η νέα τροπολογία δεν αλλάζει τη λειτουργία της Beat και τον τρόπο που οι πολίτες πληρώνουν ηλεκτρονικά για τις διαδρομές τους», με τον ίδιο να χαρακτηρίζει ως «fake news» την ερμηνεία περί απαγόρευσης χρήσης πιστωτικών / χρεωστικών καρτών μέσω εφαρμογών.

Σε άλλα σημεία της συνέντευξης, ο κ. Δρανδάκης υπογράμμισε ότι «δεν είναι αρμόδιος για να ερμηνεύσει την νέα τροπολογία του Νόμου ο κ. Λυμπερόπουλος» και ότι «δεν υπάρχει ενιαία προμήθεια για τις πλατφόρμες διαμεσολάβησης σε άλλες χώρες της ΕΕ, όπως ισχυρίζεται ο κ. Λυμπερόπουλος».

Όσον αφορά στη λειτουργία της πλατφόρμας, ο επικεφαλής της υπηρεσίας υποστήριξε ότι η Beat έχει 7.000 οδηγούς συνεργάτες «ενώ ο κ. Λυμπερόπουλους εξελέγη από μόλις 2.500 μέλη στις πρόσφατες εκλογές του ΣΑΤΑ» και ότι η εταιρεία φορολογείται στην Ελλάδα, «σε αντίθεση με όσα διαδίδει ο κ. Λυμπερόπουλος», χωρίς να έχει διαπιστωθεί κάποια παράβαση στους σχετικούς ελέγχους.

«Η Beat έχει οδηγήσει τον κ. Λυμπερόπουλο στο δικαστήριο για παρόμοιες δηλώσεις του και έχει προσκομίσει στη δικογραφία όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν τη νόμιμη λειτουργία της. Επομένως ο κ. Λυμπερόπουλος τα έχει στη διάθεσή του, γνωρίζει πολύ καλά και συνειδητά συνεχίζει να ψεύδεται συκοφαντώντας την εταιρία» τονίζει η εταιρεία, υπογραμμίζοντας ότι «οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί και οι πολίτες μπορούν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της Beat όπως έκαναν μέχρι τώρα».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr