NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Hulu: Η Disney αποκτά τον πλήρη έλεγχο του ανταγωνιστή του Netflix

Hulu: Η Disney αποκτά τον πλήρη έλεγχο του ανταγωνιστή του Netflix

Τον πλήρη λειτουργικό έλεγχο της streaming υπηρεσίας Hulu αποκτά πλέον η Disney, ως μέρος μιας συμφωνίας που θα της δώσει τη δυνατότητα εξαγοράς, μετά τον Ιανουάριο του 2024, και του υπολειπόμενου 33% που ανήκει στην Comcast. Η συγκεκριμένη εξέλιξη μετατρέπει τον ανταγωνιστή του Netflix σε ένα προϊόν της DIsney.

«Το Hulu αντιπροσωπεύει ότι καλύτερο στο τηλεοπτικό περιεχόμενο» δήλωσε ο CEO της Disney, Bob Iger, προσθέτοντας ότι η εταιρεία είναι πλέον σε θέση να το «ενσωματώσει πλήρως» στα δικά της streaming σχέδια με τρόπο που θα δίνει »ακόμη μεγαλύτερη αξία στους καταναλωτές».

Η Disney έχει ήδη καταστήσει σαφές ότι το Hulu θα αποτελέσει κρίσιμο μέρος της στρατηγικής της. Όταν η εταιρεία παρουσίασε την υπηρεσία Disney+ στους επενδυτές τον περασμένο μήνα, αναφέρθηκε και στο μέλλον του Hulu, το οποίο της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει περισσότερα τηλεοπτικά προγράμματα για ενήλικες.

Τα στελέχη της Disney αναφέρθηκαν σε μια ενδεχόμενη παροχή των προαναφερθέντων υπηρεσιών σε πακέτο, σε μια μειωμένη τιμή. Αναφέρθηκαν, επίσης, στο ότι θέλουν όλες οι υπηρεσίες τους, συμπεριλαμβανομένου του Hulu, να παρουσιάσουν κερδοφορία μέσα στα επόμενα χρόνια.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr