NEWSFLASH...
Marketing & Sales
ανάγνωση

Η απλή εξήγηση του Branding

Η απλή εξήγηση του Branding
Sponsored by:
Η απλή εξήγηση του Branding

Πόσο σημαντική και ουσιώδης έχει γίνει, η έννοια του Branding και τι σημαίνει;

Η γνωριμία του προϊόντος ή της υπηρεσίας σου με το κοινό, η εικόνα και πιο συγκεκριμένα, η ταυτότητα σου. Το έναυσμα της «επιχειρησιακής σου γνωριμίας». Το κύριο μέλημα σου και το πρώτο σου βήμα πρέπει να είναι ξεκάθαρο, μην αφήσεις να δημιουργηθούν εντυπώσεις αβεβαιότητας θα χάσεις το ενδιαφέρον του κοινού σου, σε λιγότερο από ένα λεπτό.

  • Ξεκίνησε γνωρίζοντας στην αγορά ,αυτό το οποίο πουλάς ή πρόκειται να πουλήσεις, οτιδήποτε και αν είναι αυτό. (προϊόν είτε υπηρεσία).
  • Κάνε ξεκάθαρο πιο πρόβλημα πας να λύσεις. Όλες οι πετυχημένες υπηρεσίες ή προϊόντα, εστιάζονται στην επίλυση ενός συγκεκριμένου προβλήματος.
  • Κάνε τους υποψήφιους πελάτες σου, να αναγνωρίσουν την καινοτομία σου και να την ξεχωρίσουν-δείξε τους που διαφέρεις.
  • Χάρισε «Φωνή και Σώμα» κάνε πραγματικό το όραμα σου και απέδωσε το με απλότητα. Η βαρύγδουποι τίτλοι μοιάζουν περισσότερο απωθητικοί, παρά πετυχημένοι.
  • Βεβαιώσου πως έχεις ξεχωρίσει τοποθέτησε ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Για παράδειγμα: ξεκαθάρισε και μελέτησε το εταιρικό σου (brand- logo).ΕΔΩ, σου εφιστώ την προσοχή, να μην θυμίζει με τίποτα, κάποιο άλλο αντίστοιχο και μη προϊόν ή υπηρεσία . (Χρώματα- Γραμματοσειρά και Εικόνα).

Απευθυνόμενος στις πιο σύγχρονες, αλλά και πιο «δύσκολες» αγορές και στο καθημερινό «πόλεμο» της παραπληροφόρησης , στάσου όσο πιο ξεκάθαρος γίνεται στην γνωριμία του προϊόντος ή της υπηρεσίας που επιθυμείς να προβάλεις. Η πιο σωστή στρατηγική-τακτική που πρέπει να ακολουθήσεις, είναι να δώσεις το στίγμα σου. Αυτό θα συμβάλει θετικά και θα διαφοροποιηθείς – ξεχωρίσεις από όλη αυτή την μαζικότητα που σπέρνει την διχόνοια και κατακλύζει την αγορά.

Μην χάσεις το επόμενο άρθρο, εγγράψου τώρα, στο newsletter της AMT Consultants

Sponsored by:
Η απλή εξήγηση του Branding
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr