NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Μετρό Αθήνας: Στόχος «να φτάσουμε σε χρονοσειρές 4-4,5 λεπτών στις ώρες αιχμής»

Μετρό Αθήνας: Στόχος «να φτάσουμε σε χρονοσειρές 4-4,5 λεπτών στις ώρες αιχμής»

«Η κατάσταση που παραλάβαμε είναι δραματική». Αυτό τόνισε ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής στα Νέα, αναφερόμενος στο θέμα των αστικών συγκοινωνιών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι πολίτες ταλαιπωρούνται καθημερινά και αυτό πρέπει να σταματήσει. Στην Αθήνα, για πρώτη φορά φτάσαμε να έχουμε τόσο σοβαρές καθυστερήσεις ακόμα και στο Μετρό. Στη Θεσσαλονίκη, ο ΟΑΣΘ έφτασε σε κατάσταση διάλυσης. Πέραν των λειτουργικών προβλημάτων, υπάρχουν και σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Αυτό το χάλι δυστυχώς δεν μπορεί να διορθωθεί σε μια νύχτα.

Προχωράμε βήμα-βήμα για να γίνεται η κατάσταση κάθε μέρα και καλύτερη. Στο Μετρό της Αθήνας, έχουμε στόχο σύντομα να φτάσουμε σε χρονοσειρές 4’-4,5’ στις ώρες αιχμής. Στη Θεσσαλονίκη κάνουμε μια καθημερινή διαχείριση κρίσης, ήδη έχουμε αυξήσει τα λεωφορεία και αυτό το σαββατοκύριακο ανακοινώνουμε μια πιο δραστική λύση.

Σύντομα οι αστικές συγκοινωνίες θα βρίσκονται σε αξιοπρεπή επίπεδα ευρωπαϊκής χώρας και σε επόμενο στάδιο θα τις φέρουμε στο επίπεδο που θέλουμε και πραγματικά αξίζουν οι πολίτες».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr