NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how
ανάγνωση

Jamjar: Το online marketplace χειροποίητων δημιουργιών

Jamjar: Το online marketplace χειροποίητων δημιουργιών

Η Εύα Επιτροπάκη και η Βέρα Παπαγγελοπούλου είναι δύο επιχειρηματίες με πάθος και θέληση oι οποίες είχαν ένα όραμα, να βοηθήσουν σχεδιαστές οι οποίοι χρειάζονται βοήθεια για να προωθήσουν στο να δοκιμάσουν το προϊόν τους στην αγορά και να βρουν πελάτες.

Μέσα σε 3 χρόνια έχουν κατορθώσει να έχουν μια επιτυχημένη διαδικτυακή πλατφόρμα με 250 καταστήματα και να χρηματοδοτούνται από έναν ισχυρό επενδυτή το skroutz. Η πλατφόρμα αυτή ονομάζεται jamjar!

Tι είναι όμως το jamjar;

Το jamjar είναι το πρώτο και μεγαλύτερο online marketplace αφιερωμένο στους χειροποίητους θησαυρούς των πιο ταλαντούχων Ελλήνων δημιουργών στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή συνεργάζονται με 250 επιλεγμένους δημιουργούς από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι προβάλλουν και πουλούν περισσότερες από 7.000 μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες από κοσμήματα, αξεσουάρ και ρούχα, είδη σπιτιού, είδη γάμου και βάπτισης και παιδικά.

Στόχος είναι να συστήσουν ξανά στο κοινό το ελληνικό χειροποίητο προϊόν προσφέροντας μια ανεπανάληπτη αγοραστική εμπειρία στους επισκέπτες και τους πελάτες τους. Η Ελλάδα έχει πολλούς δημιουργούς που φτιάχνουν πραγματικά μοναδικά αντικείμενα σύγχρονης αισθητικής και υψηλής ποιότητας που δεν έχουν αναδειχθεί όπως θα έπρεπε. Θέλουν, λοιπόν, να συγκεντρώσουν όλες αυτές τις πολύ πρωτότυπες και αισθητικά προσεγμένες δημιουργίες σε ένα online προορισμό, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους εκείνους που αναζητούν κάτι ξεχωριστό.

Παράλληλα, έχουν σκοπό να βοηθήσουν τους Έλληνες χειροτέχνες και δημιουργούς να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, καταφέρνοντας να κερδίσουν από το ταλέντο τους και να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους με το λιγότερο δυνατό κόπο. Το jamjar δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες του να αφιερωθούν σε αυτό που αγαπούν, δηλαδή, τη δημιουργία, διοχετεύοντας την αγάπη, το μεράκι και την προσοχή τους αποκλειστικά στο προϊόν.

Σύμφωνα με την Βέρα και την Εύα η ιδέα προέκυψε το Σεπτέμβριο του 2012 από την προσεχτική παρατήρηση του ευρύτερου περιβάλλοντός τους το οποίο είχε αρχίσει να ασχολείται όλο και περισσότερο με το χειροποίητο προϊόν. «Φίλοι, φίλων που έφτιαχναν πολύ ωραία πράγματα, φίλοι, φίλων που έψαχναν μια διέξοδο, έναν τρόπο να προωθήσουν τη δουλεία τους ευρύτερα εύκολα και με ασφάλεια. Κάπως, έτσι, γεννήθηκε η ιδέα για μια πλατφόρμα αφιερωμένη στην αφρόκρεμα των χειροποίητων δημιουργιών, μια ομάδα που θα υποστήριζε όλους εκείνους τους Έλληνες χειροτέχνες και θα επικοινωνούσε για λογαριασμό τους το ταλέντο και την αστείρευτη έμπνευσή τους.» λένε οι ίδιες.

Ο στόχος είναι στο μέλλον το jamjar.gr να γίνει συνώνυμο του σύγχρονου ελληνικού προϊόντος, φορέας και πομπός της ελληνικής δημιουργικότητας, αλλά και εφευρετικότητας. Να φιλοξενεί όσο τον δυνατόν περισσότερους δημιουργούς από όλη την Ελλάδα και να παρουσιάσει έτσι, μια ακόμη πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr