NEWSFLASH...
Βιβλία
ανάγνωση

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπληρώνει το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο επιχειρησιακών βιβλίων BusinessBooks

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπληρώνει το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο επιχειρησιακών βιβλίων BusinessBooks
16_11_2015 | 14:20 15_11_2016 | 13:05

Το βιβλιοπωλείο BusinessBooks λειτουργεί στην καρδιά της Αθήνας, στη Μαυρομιχάλη 5 και συγκεντρώνει όλη τη γνώση για τις επιχειρήσεις.

Στα ράφια του βιβλιοπωλείου μπορείτε να βρείτε ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία που καλύπτουν τις κατηγορίες:

Το βιβλιοπωλείο, συνεργαζόμενο με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ξένους εκδοτικούς οίκους, προσφέρει σύγχρονα και ποιοτικά βιβλία στην καλύτερη δυνατή τιμή. Επίσης, εξασφαλίζει για τους επισκέπτες μεγάλες προσφορές και πακέτα βιβλίων, ενώ προτείνει τίτλους και ενημερώνει για τα best-sellers βιβλία.

Το βιβλιοπωλείο απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν την εκπαίδευση και την επιμόρφωση και συγκεκριμένα σε στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες που δεν εφησυχάζουν αλλά επιζητούν την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, σε καθηγητές, φοιτητές και σπουδαστές που αναζητούν το καλύτερο επιστημονικό σύγγραμμα αλλά και σε κάθε αναγνώστη με ανήσυχο πνεύμα που επιθυμεί να διευρύνει τις γνώσεις του αναφορικά με έναν επιχειρησιακό τομέα.

Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στον φιλόξενο και μοντέρνο χώρο και να αναζητήσει τους τίτλους που επιθυμεί. Το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να τον υποδεχθεί, να τον συμβουλεύσει και να του προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση. Μάλιστα, το βιβλιοπωλείο διαθέτει και χώρο αναγνωστηρίου.

Μία επίσκεψη θα διευρύνει τους ορίζοντές σας!

Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 5, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 3387288

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα και Τετάρτη 10:00-16:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10:00-18:00

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr