NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how | Success stories
ανάγνωση

Blood-e: Δώρισε αίμα διαδικτυακά!

Blood-e: Δώρισε αίμα διαδικτυακά!

Η Ναταλία Κριτσάλη και  η ομάδα της δημιούργησαν μια διαδικτυακή πλατφόρμα που σκοπό έχει να βοηθήσει αυτούς που χρειάζονται μετάγγιση αίματος άμεσα. Ταυτόχρονα, βοηθά και αυτούς που θέλουν να προσφέρουν να το κάνουν γρήγορα και εύκολα.

Η ιδέα γεννήθηκε όταν ο παππούς μιας φίλης της Ναταλίας νοσηλευόταν και είχε ανάγκη από αίμα και τους ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρουν!

Blood-e: Δώρισε αίμα διαδικτυακά!

Τι είναι όμως το Blood-e;

To Blood-e δεν είναι μόνο μια πλατφόρμα εύρεσης αίματος αλλά ταυτόχρονα είναι και ΜΚΟ με σκοπό την εκπαίδευση των πολιτών σχετικά με τη δωρεά αίματος. Μέσα από την ηλεκτρονική υπηρεσία του Bloode μπορείς να δημιουργείς, να προωθείς και να ικανοποιείς ενεργές εκκλήσεις για αίμα  ώστε να σώσεις τους ασθενείς που χρειάζονται αίμα για μετάγγιση.

Για να κάνεις εγγραφή στο Bloode δεν χρειάζεται να είσαι ήδη αιμοδότης φτάνει να θέλεις να βοηθήσεις, να βλέπεις δηλαδή τις εκκλήσεις για αίμα και να ανταποκρίνεσαι.

Σε λιγότερο από 2 χρόνια η Ναταλια Κριτσάλη και η ομάδα της ο Παναγιώτης Σφήκας και Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος έχουν συγκεντρώσει 2.100 εθελοντές δότες αίματος εκ των οποίων το 80% δεν είχε ξανά δωρίσει ποτέ προηγουμένως αίμα.  Με την δράση τους εκτιμάται ότι έχουν σωθεί 1084 άτομα που είχαν ανάγκη από αίμα άμεσα μέσα από 15 δράσεις και 78 εκκλήσεις για αίμα.

Η Ναταλία και η ομάδα της απέδειξαν ότι οι έξυπνες και καινοτόμες ιδέες γεννιούνται εκεί που δεν το περιμένεις και το μόνο που χρειάζεται για να πετύχεις είναι κίνητρο, θέληση και υπομονή. 

Γίνε και εσύ εθελοντής αιμοδότης και βοήθησε εκατοντάδες ανθρώπους που σε έχουν ανάγκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr