NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how | Success stories
ανάγνωση

T-Greeks: Σουβενίρ με άρωμα Ελλάδας

T-Greeks: Σουβενίρ με άρωμα Ελλάδας

Η ιδιοκτήτρια του T-Greeks Rafaela Moura Torres μίλησε για το brand των εναλλακτικών σουβενίρ στην Ελλάδα.

1. Τι είναι το T-Greeks;

Το T-Greeks είναι ένα souvenir brand που έχει σαν σκοπό να σκορπίσει την αίσθηση που δημιουργεί η εμπειρία του ελληνικού καλοκαιριού σε όλον τον κόσμο μέσα από τα προϊόντα του. Θέλουμε να είμαστε φρέσκοι και διαφορετικοί και σε καμία περίπτωση γραφικοί. Στόχος μας από την αρχή ήταν να φορεθούν όχι μόνο από τους επισκέπτες της χώρας μας αλλά και από τους ίδιους τους Έλληνες, πράγμα που μάλλον πετύχαμε αν σκεφτείτε ότι αυτή τη στιγμή είμαστε παρόντες σε περισσότερα από 100 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Φέτος θα ανοίξουμε και το πρώτο monobrand φυσικό κατάστημα T-Greeks και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι.


T-Greeks: Σουβενίρ με άρωμα Ελλάδας

2. Πώς προέκυψε η ιδέα δημιουργίας του;

Η αρχική ιδέα ήταν της μητέρας μου, η οποία πριν από 4 χρόνια είδε ένα κενό στην αγορά του souvenir και σκέφτηκε πως σε μία χώρα όπως Ελλάδα όπου ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία μία εναλλακτική πρόταση αναμνηστικού είχε αρκετές πιθανότητες να πετύχει. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα οδηγήθηκαν λίγο πολύ από μόνα τους. Η μία ιδέα έφερε την άλλη, και η αισθητική ορίστηκε μέσα από καθημερινές αποφάσεις και αλλαγές. Πλέον, πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές εταιρείες με πολύ ωραίες προτάσεις souvenir αλλά είμαι σίγουρη πως τα T-Greeks έχουν 100% τη δική τους μοναδική ταυτότητα και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. 

3. Τι σημαίνει επιχειρηματικότητα για εσάς;

Επιχειρηματικότητα για μένα σημαίνει να μπορείς να φέρεις κάτι καινούριο στην αγορά στην οποία δραστηριοποιείσαι με συνέπεια και ποιότητα. Πιστεύω πως η καινοτομία, η ποιότητα και η σωστή-ευγενική εξυπηρέτηση είναι το Α και το Ω σε μία επιχείρηση. Αν έχεις αυτά τα τρία, θεωρώ πως δύσκολα θα αποτύχεις. Αργά ή γρήγορα θα αναγνωριστείς. 

T-Greeks: Σουβενίρ με άρωμα Ελλάδας

4. Ποιο είναι το όραμα σας για το μέλλον;

Το όραμά μας για το μέλλον είναι ένας συνδυασμός ανάπτυξης του δικτύου με όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία εντός Ελλάδας μέσω του δικτύου μας χονδρικής πώλησης, με monobrand καταστήματα σε ορισμένα σημεία και με την εξαγωγή των προϊόντων μας σε χώρες του εξωτερικού. Παράλληλα με αυτό, η διαρκής ανάπτυξης της γκάμας των προϊόντων μας, ώστε να αποτελεί το brand κάθε φορά και μία πιο ολοκληρωμένη πρόταση για τους πελάτες μας, είναι σημαντικό κομμάτι του οράματός μας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr