NEWSFLASH...
Culture Hub
ανάγνωση

Έλα να τα κάνεις όλα Λίμπα… κυριολεκτικά!

Έλα να τα κάνεις όλα Λίμπα… κυριολεκτικά!

Είχες δύσκολη μέρα στην δουλειά, τσακωμό με το ταίρι σου, σε πρόδωσε φίλος σου ή σου βάζει φωνές το αφεντικό; Αν έχεις έναν λόγο να θες να τα σπάσεις όλα στην κυριολεξία, σου προσφέρεται η ευκαιρία αυτή απλόχερα στο Λίμπα, το πρώτο δωμάτιο θυμού που άνοιξε στην Αθήνα

Η μόδα που ήρθε από το εξωτερικό φυσικά και μας χτύπησε την πόρτα και έτσι άνοιξε το πρώτο Rage Room (μτφ. Δωμάτιο Θυμού) στην Αθήνα.

Το Λίμπα άνοιξε παραμονή πρωτοχρονιάς όμως η ιδέα στο τραπέζι είχε πέσει ήδη από τον Νοέμβριο του 2016. Ιδρυτές του η Έλενα Δριήβα και ο Σπυρίδωνας Τρικαλιώτης. Η δημιουργία αυτή ήταν μια αυθόρμητη σκέψη η οποία πήγαζε από την θέληση για δημιουργία ενός νέου, διαφορετικού και ξεχωριστού πρότζεκτ. 

Η έμπνευση τους ήρθε από ένα ταξίδι στην Αργεντινή το καλοκαίρι που μας πέρασε. Η Έλενα είχε τα γενέθλιά της και έψαχναν απεγνωσμένα έναν ευφάνταστο τρόπο να το γιορτάσουν. Σκέφτηκαν να σπάσουν πινιάτες, αλλά δεν βρήκαν αυτό που ήθελαν. Στο δρόμο προς το ξενοδοχείο πετάχτηκε μπροστά τους ένα «Rage Room». Δεν κατάλαβαν αμέσως τι ακριβώς ήταν και άρχισαν να χτυπάνε κουδούνια και πόρτες, μα κανείς δεν τους άνοιγε. Το βράδυ που επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, βρήκαν μια κάρτα του και η απορία λύθηκε. Δυστυχώς όμως, την επομένη έφευγαν και δεν πρόλαβαν να το επισκεφτούν. Με το που γύρισαν στην Αθήνα όμως τους καρφώθηκε η ιδέα να ανοίξουν εδώ ένα αντίστοιχο μαγαζί. Πιο πολύ σαν αστείο στην αρχή. Στην πορεία, όμως, βρήκαν το χώρο και με πολύ μικρό budget, αλλά άπειρη προσωπική δουλειά γεννήθηκε το «Λίμπα», ένα πρότζεκτ διαφορετικό, καινούργιο και μοναδικό στην Ελλάδα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή για να μπεις και να τα σπάσεις. Έρχεσαι χύμα στο μαγαζί και μπουκάρεις ή κλείνεις από πριν τηλεφωνικώς ραντεβού. Στο Λίμπα έρχονται πελάτες κάθε ηλικίας, από παιδιά δημοτικού μέχρι και τους πιο μεγάλους σε ηλικία. Όμως μεγαλύτερη θραύση παρατηρείται όπως μας είπε η Έλενα στις ηλικίες 18-30. Η απήχηση προς το κοινό αυξάνεται συνεχώς και ο κόσμος δεν έρχεται καθαρά και μόνο για να ξεσπάσει αλλά και για να ζήσει μια εμπειρία διαφορετική, που δεν προσφέρεται πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Πάρτε και μια γεύση στο παρακάτω βίντεο!

Οι τιμές ξεκινάνε από 5 ευρώ και δεν έχουν ταβάνι. Εξαρτάται από τι θα σπάσεις, καθώς κάθε αντικείμενο (π.χ. μπουκάλια, πιάτα, υπολογιστές, τηλεοράσεις, κινητά κλπ ) έχει την τιμή του,την όρεξή σου και το που θα σταματήσεις. Υπάρχουν φυσικά και διάφορα πακέτα όπως του να σπάσεις 20 μπουκάλια μαζί με έναν φίλο σου έναντι 10 ευρώ συνολικά συν ένα δώρο από το μαγαζί. Ή μπορείς, πάλι με ένα φίλο σου αν θες, και στην τιμή των 30 ευρώ συνολικά, να σπάσεις 30 πιάτα και 30 μπουκάλια. Φυσικά έχεις την επιλογή να ψωνίσεις δικά σου αντικείμενα ή απλά να φέρεις κάτι δικό σου και να το σπάσεις εκεί επί τόπου. Να σημειώσουμε ότι το Λίμπα σου προσφέρει όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό καθώς και στολή προστασίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr