NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how | Success stories
ανάγνωση

Ο Νίκος Σαραντάκης μιλάει για την Sky Spirits

Ο Νίκος Σαραντάκης μιλάει για την Sky Spirits

Ο Νίκος Σαραντάκης, συν-ιδρυτής της Sky Spirits, μίλησε στο epixeiro.gr.

Η Sky Spirits αποτελεί μία boutique εισαγωγική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του μπαρ και της εστίασης γενικότερα. Δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2012 από τρεις ανθρώπους. Τον Γιάννη Μπαλούχα, τον Γιώργο Δημούση και τον Νίκο Σαραντάκη. Ο λόγος ήταν πολύ απλός σύμφωνα με τον Σαραντάκη.  «Διακρίναμε ένα κενό στην αγορά που είχε να κάνει με τα premium και εξειδικευμένα προϊόντα για το χώρο του μπαρ. Η Sky Spirits ήταν η πρώτη εταιρεία που ασχολήθηκε τόσο σοβαρά με το σιρόπι και τον πουρέ φρούτου, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διανομή των Monin, το οποίο έδωσε ανεξάντλητες λύσεις στα χέρια κάθε bartender. Στη συνέχεια αρχίσαμε να χτίζουμε το portfolio της εταιρείας μας με ένα μοναδικό γνώμονα. Προϊόντα που έχουν «κάτι να πουν» στην ελληνική αγορά και στους Έλληνες επαγγελματίες. Σκοπός της λοιπόν είναι να προσφέρουμε λύσεις στους επαγγελματίες μέσα από ένα εξειδικευμένο αλλά συνάμα προσιτό χαρτοφυλάκιο που απλώνεται από το χώρο του μπαρ σε αυτόν της γαστρονομίας και της ζαχαροπλαστικής».

Παράθεση - epixeiro.gr

Από το 2016 πήραμε μία απόφαση να συνεργαστούμε με την ActionAid. Θεωρούμε πως σαν εταιρεία πρέπει να επιστρέφουμε ένα μέρος της κερδοφορίας μας στην κοινωνία

Τι είναι το Showroom;

«Η Sky Spirits αποτελεί την πρώτη εταιρεία του χώρου που δημιούργησε in house Showroom το οποίο λειτουργεί και δέχεται κόσμο καθημερινά.

Πρόκειται για ένα χώρο 100τμ, κοντά στο μετρό του Αλίμου όπου βρίσκεται και η εταιρεία μας και το οποίο επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Καναβέτας, στον οποίο πραγματοποιείται μία ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων όπως:

  • Σεμινάρια και γνωριμία με τα προϊόντα μας
  • Masterclasses και ομιλίες από εγνωσμένης αξίας Έλληνες και ξένους ομιλητές
  • Διαγωνισμοί
  • Παρουσιάσεις προϊόντων

Επίσης, το Showroom είναι ανοιχτό για όποιον επαγγελματία επιθυμεί να δοκιμάσει τα προϊόντα μας για ένα νέο κατάλογο ή μία λίστα που πιθανό να ετοιμάζει».

Ο Νίκος Σαραντάκης μιλάει για την Sky Spirits

Για την συνεργασία με την actionaid.

«Από το 2016 πήραμε μία απόφαση να συνεργαστούμε με την ActionAid. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από αυτόν της προσφοράς. Θεωρούμε πως σαν εταιρεία πρέπει να επιστρέφουμε ένα μέρος της κερδοφορίας μας στην κοινωνία. Έτσι λοιπόν αυτός είναι ο τρόπος που επιλέξαμε να το κάνουμε».

Πως πραγματοποιείται αυτό όμως;

«Στις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Showroom της εταιρείας μας, καλούνται οι καλεσμένοι μας να προσφέρουν όποιο ποσό επιθυμούν στο ειδικό και σφραγισμένο κουτί της ActionAid. Στο τέλος του χρόνου το ποσό αυτό καταμετρείται υπό την παρουσία ανθρώπου της ActionAid.

Όποιο ποσό λοιπόν έχει μαζευτεί διπλασιάζεται από την εταιρεία μας και δωρίζεται στην ActionAid.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία μας δε θα μείνει μόνο σε αυτή την ενέργεια, αλλά θα προβεί και σε μία σειρά επιπλέον ενεργειών φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο μέλλον».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr