NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how | Success stories
ανάγνωση

Μετατρέψτε το γραφείο σας σε χώρο...γυμναστικής

Μετατρέψτε το γραφείο σας σε χώρο...γυμναστικής

Ο Δημήτρης Φράγκος, ο εμπνευστής πίσω από το Fitness4Business που φέρνει την γυμναστική στο γραφείο σας, μίλησε στο epixeiro.gr.

Όταν ο Δημήτρης Φράγκος αποφοίτησε από το τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού με ειδικότητα στο sports management,  ξεκίνησε να μοιράζεται τα μυστικά του Fitness δουλεύοντας σε κατασκηνώσεις, γυμναστήρια και ξενοδοχεία. Ο λόγος που δημιούργησε την Fitness 4Business, είναι γιατί αφουγκραζόμενος τις αυξανόμενες ανάγκες των εργαζόμενων μαθητών του για ελεύθερο χρόνο, ήθελε να μετατρέψει το ‘’fitness’’ πιο προσιτό σε αυτούς. Σκοπός της Fitness 4Business είναι να εισάγει ανθρωποκεντρικές υπηρεσίες ευεξίας στο εταιρικό περιβάλλον.

Τι το ξεχωριστό προσφέρει το Fitness4Business;

Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο εταιρικό fitness πακέτο, εντάσσοντας την άσκηση στο γραφείο, την διατροφή αλλά και την χαλάρωση των εργαζομένων. Μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών μπορούμε να καλύψουμε την τάση της κάθε εταιρίας προς την wellness εμπειρία σαν να είναι μοναδική.

Παράθεση - epixeiro.gr

Όραμα μας είναι να κάνουμε το γραφείο έναν χώρο αγαπητό προς τον εργαζόμενο

Πώς ακριβώς λειτουργούν οι υπηρεσίες της Fitness4Business;

Ο γυμναστής της Fitness 4Business έρχεται στο χώρο της εταιρίας και ανάλογα με τον χώρο και την κουλτούρα της εταιρίας παρέχουμε ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων (Pilates, yoga, cross training). Το μόνο που οι εργαζόμενοι χρειάζεται να έχουν, είναι μία άνετη αθλητική ενδυμασία και να έχουν δηλώσει την προηγούμενη μέρα την συμμετοχή τους στο μάθημα. Ένα μάθημα μπορεί να λάβει χώρα σε μια άδεια αίθουσα συναντήσεων αλλά ακόμα και στις καρέκλες του γραφείου τους. Η εταιρία μας έχει την έδρα της στην Αθήνα και καλύπτει όλο το νομό Αττικής.

Ποια είναι τα οφέλη από την συμμετοχή στο πρόγραμμα;

Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι μέσα από την άσκηση στο γραφείο:

  • Μειώνονται οι μέρες απουσίας με ασθένεια κατά 1/3
  • η ανάγκη για αναρρωτικές άδειες μειώνεται σημαντικά και παρατηρείται μεγάλη αύξηση στους δείκτες της παραγωγικότητας.
  • Οι σχέσεις μεταξύ των μελών μίας ομάδας συσφίγγονται και εμπεδώνονται στα πλαίσια του επαγγελματικού περιβάλλοντος (team building),
  • Μειώνεται το αίσθημα του στρες στο σύνολο της ομάδας
  • Αυξάνεται η άμιλλα των εργαζομένων
  • Προάγεται το αίσθημα της συλλογικότητας.

Ποια ήταν η ιδέα, η έμπνευση πίσω από την δημιουργία;

Η ιδέα γεννήθηκε μέσα σε ένα ομαδικό πρόγραμμα γυμναστικής, όταν μια μέρα 3 συνάδελφοι, ήρθαν στο μάθημα αγχωμένοι μετά τη δουλειά και αστειευόμενοι, ευχήθηκαν να γινόταν η γυμναστική στο γραφείο τους, για να αποφύγουν το άγχος και την σπατάλη του ελεύθερου χρόνου από τις μετακινήσεις τους.

Βάση ποιας φιλοσοφίας λειτουργεί η εταιρία σας;

Η φιλοσοφία μας είναι, όχι μόνο να εντάξουμε το fitness στη ζωή των εργαζομένων, αλλά να προσφέρουμε μια ολιστική εμπειρία ευεξίας στον εργασιακό χώρο, αλλάζοντας την νοοτροπία  του κάθε εργαζομένου ξεχωριστά.

Τι σημαίνει επιτυχία για εσάς; Ποια είναι τα επιτεύγματά σας ως τώρα;

Επιτυχία για εμάς, είναι να έχουμε χαμόγελα μέσα στο γραφείο, να κατευθύνουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να μας εμπιστευτούν την ευρωστία και την ψυχική ανάταση των υπαλλήλων τους.

Ποιο είναι το όραμα σας;

Όραμα μας είναι να κάνουμε το γραφείο έναν χώρο αγαπητό προς τον εργαζόμενο, ένα χώρο που δεν αποπνέει μια αποστειρωμένη εμπειρία εργασίας αλλά χτίζει νέες και δημιουργικές καθημερινές εμπειρίες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr