NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Πρόσκληση Συμμετοχής στην ομάδα Ανταλλαγής του έργου Power ACTiON

Πρόσκληση Συμμετοχής στην ομάδα Ανταλλαγής του έργου Power ACTiON
25_09_2017 | 15:27
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Το ΚΜΟΠ (Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού) συμμετέχει στο Power ACTiON, ένα νέο δυναμικό έργο, το οποίο αποσκοπεί στη δημιουργία καινοτόμων  εκπαιδευτικών εργαλείων και την ανάπτυξη δράσεων που αφορούν στη ΛΟΑΤΚΙA+ κοινότητα. Στο πλαίσιο του έργου, 5 άτομα από την Ελλάδα θα ταξιδέψουν για 12 ημέρες στο Olde Vechte Foundation στο Ommen (Ολλανδία) όπου θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν, να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που αφορούν στη ΛΟΑΤΚΙA+ κοινότητα και να εξερευνήσουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδο της τοπικής τους κοινωνίας.

Εγγραφές για την ομάδα θα πραγματοποιούνται έως την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17.00. Για περισσότερες πληροφορίες, τις προϋποθέσεις συμμετοχής καθώς και την Αίτηση Συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του ΚΜΟΠ

Οι ημερομηνίες της πρώτης συνάντησης  (για τους αρχηγούς των ομάδων) είναι στις 20 – 22 Οκτωβρίου 2017 ενώ η Ανταλλαγή (με όλους τους συμμετέχοντες) θα γίνει στις 19 – 30 Ιανουαρίου 2018.

Το έργο Power ACTiON απευθύνεται σε νέους άνω των 18 ετών από 9 Ευρωπαϊκές χώρες (Ελλάδα, Ολλανδία, Ιταλία, Λιθουανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Τσεχία και Λετονία). Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr