NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Μεγάλη διάκριση του Labyrinth of Senses στα Social Impact Award 2017 του Impact Hub Athens

Μεγάλη διάκριση του Labyrinth of Senses στα Social Impact Award 2017 του Impact Hub Athens

Εσείς γνωρίζετε το Labyrinth of Senses; Μάθατε για τον διαγωνισμό Social Impact Award του Impact Hub Athens;

Το Labyrinth of Senses δημιουργήθηκε στα πλαίσια της κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Πρόκειται για ένα βιωματικό εργαστήρι εξοικείωσης με την αναπηρία που στόχο έχει να προσφέρει στο κοινό του μία διαφορετική εμπειρία. Φανταστείτε μία δράση, ένα παιχνίδι, με πολυαισθητηριακούς σταθμούς. Κάθε σταθμός είναι για εσάς μια πρόκληση που πρέπει να κερδίσετε με δεσμευμένη μία αισθησή σας. Θα το τολμήσετε;

Η ομάδα του Λαβύρινθου σε κάθε της δράση σας προσκαλεί να δείτε τον κόσμο αλλιώς, να εξοικειωθείτε με τα άτομα με αναπηρία και να μάθετε μέσα από μικρά αλλά ουσιαστικά tips πώς θα βελτιώσετε την συμπεριφορά σας απέναντί τους.

Εάν είναι κάθε δράση ένα στοίχημα για το Labyrinth of Senses;

Ναι, είναι! Αλλά η ομάδα που συνέταξε η CEO του Labyrinth of Senses, Γκαμπριέλα Τελεκφάλβι δεν σταματάει να θέτει νέους στόχους και να δίνει τον καλύτερο εαυτό της για να τους πετύχει.

Με αυτήν την τακτική το Labyrinth of Senses κατάφερε να διακριθεί στον διαγωνισμό κοινωνικής επιχειρηματικότητας Social Impact Award 2017 του Impact Hub Athens κατακτώντας μία από τις 3 νικητήριες θέσεις του διαγωνισμού στην Ελλάδα και την 1η θέση στο community voting  του Social Impact Award 2017 παγκοσμίως. Το μεγαλύτερο στοίχημα των μελών της ομάδας ήταν να αγκαλιάσει την ιδέα τους το κοινό και να τους αναδείξει νικητές. Στις 3 Οκτωβρίου λοιπόν το κοινό μέσω του  community voting εξασφάλισε στο  Labyrinth of Senses το βραβείο των 3.000 ευρώ και την πολύτιμη συνεργασία τους με το Impact Hub Athens.

Ποιοί θα είναι οι νέοι στόχοι της ομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί το Labyrinth of Senses μετά την νίκη του, σας υπόσχεται την υλοποίηση πολλών και πρωτότυπων ιδεών. Αυτή ήταν μόνο η αρχή!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την συνέντευξη που παραχώρησε η Γκαμπριέλα Τελεκφάλβι από το Labyrinth of Senses στο epixeiro.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr