NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how | Success stories
ανάγνωση

DrinkWorks: Η εταιρία που άλλαξε τα δεδομένα στο εταιρικό δώρο και τα corporate events

DrinkWorks: Η εταιρία που άλλαξε τα δεδομένα στο εταιρικό δώρο και τα corporate events

Ο Απόστολος Γεωργόπουλος, Brand Innovation Manager και ένας εκ των δύο συνιδρυτών, μίλησε στο epixeiro.gr για την DrinkWorks Cocktail Gifts & Events.

Η αρχική ιδέα πίσω από τη δημιουργία της DrinkWorks Cocktail Gifts & Events το 2009 ήταν αρκετά απλή: Διανομή στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε χώρο μιας συσκευασίας που περιλαμβάνει οτιδήποτε χρειάζεται κάποιος για να φτιάξει κοκτέιλ σαν επαγγελματίας bartender, από τα υλικά και τη συνταγή μέχρι τα αξεσουάρ και τα ποτήρια.

Ωστόσο, η DrinkWorks εξέλιξε τη διανομή των D.I.Y. Cocktail Kit σε μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων. Πολύ δυναμική παρουσία έχει πλέον στον τομέα των εταιρικών δώρων και σε κάθε είδους εκδήλωση (εταιρική ή κοινωνική), με την υπηρεσία των έτοιμων κοκτέιλ και του bar catering καθώς και με δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια (team building)  βασισμένα πάντα στην τέχνη της παρασκευής των κοκτέιλ. Από εταιρικά events και απονομές βραβείων μέχρι bachelor parties, γάμους και βαφτίσεις η ομάδα της DrinkWorks συμβάλλει καθοριστικά στη διοργάνωση μιας επιτυχημένης εκδήλωσης, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα άριστης ποιότητας.

Ποιο είναι τα ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα;

Η ιδέα με την οποία ξεκινήσαμε ήταν καινοτόμα και πρωτοποριακή, μέχρι και σήμερα κανείς δεν μπόρεσε να την αντιγράψει. Το Bar/cocktail catering είναι σαφώς κάτι που κάνουν εξίσου καλά και οι ανταγωνιστές μας, παρόλα αυτά εμείς αναλαμβάνουμε το branding της εκδήλωσης, δίνοντας στον πελάτη τη δυνατότητα να ενσωματώσει σε αυτή την εταιρική του ταυτότητα και το concept. Η ομάδα μας αποτελείται από inhouse graphic & product designer, event planners, πωλητές αλλά και αρχιτέκτονα, γεγονός που σημαίνει πως το τελικό αποτέλεσμα κάθε ενέργειας βγαίνει μέσα από πολυσυλλεκτικό brainstorming. Το ίδιο συμβαίνει και στα εταιρικά δώρα καθώς σχεδιάζουμε ιδιαίτερες συσκευασίες δημιουργώντας custom gifts με το περιεχόμενο που θέλει να προβάλει ο εκάστοτε αποστολέας στους παραλήπτες του.

drinkworks_m1.jpg?mtime=20171020173113#asset:66172

Τι εμπόδια συναντήσατε στην αρχή και πώς τα ξεπεράσατε;

Η εταιρία είναι αυτοχρηματοδοτούμενη από το 2009 μέχρι και σήμερα. Αυτό σημαίνει πως υπήρχε περιορισμός σε νέα ανοίγματα και σήμερα για τα νέα σχέδια που αναπτύσσουμε θα μας ενδιέφερε το funding καθώς δημιουργούνται συνεχώς νέες θέσεις εργασίας στην εταιρία και ανάγκες διαφήμισης. Στόχος μας είναι η επέκταση των εργασιών της DrinkWorks  γεγονός που σημαίνει πως θα χρειαστούν άμεσα μεγαλύτεροι πόροι και τεχνογνωσία.

Παράθεση - epixeiro.gr

Καλός επιχειρηματίας είναι εκείνος που δε φοβάται να ρισκάρει -Απόστολος Γεωργόπουλος-

Τι σημαίνει επιτυχία για εσάς; Ποια είναι τα επιτεύγματά σας ως τώρα;

Η επιτυχία για τον καθένα είναι υποκειμενική, άλλος θεωρεί επιτυχία το να βγάζει εκατομμύρια και άλλος να εφαρμόζει στην δουλειά του αυτά που αγαπά. Για μένα  σημαίνει να μπορείς να συνδυάζεις ιδέες και φιλοδοξίες με τρόπο που να αναδεικνύει και να ενισχύει την δημιουργικότητά σου. Η DrinkWorks στηρίζει την επιτυχία της στην καινοτομία και την ευελιξία των υπηρεσιών της κι αυτό με ικανοποιεί απόλυτα.

Πώς και πού μπορεί κανείς να αποκτήσει τα προϊόντα σας, και πώς μπορεί να έρθει κάποιος σε επαφή μαζί σας για να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις, workshops/seminars και λοιπές δραστηριότητες που οργανώνετε;

drinkworks_m2.jpg?mtime=20171020173744#asset:66173

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας υπάρχουν στο site drinkworks.gr που σύντομα θα ανανεωθεί και θα παρέχει ακόμα περισσότερες πληροφορίες. Η σελίδα μας στο Facebook ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά αλλά επειδή πιστεύουμε στην αμεσότητα όποιος θέλει να έρθει σε επαφή μαζί μας μπορεί να καλέσει στο 2110153588 καθημερινά 9:00-18:00 και θα τον ενημερώσουμε για οτιδήποτε χρειαστεί. Κατόπιν ραντεβού επίσης επισκεπτόμαστε εταιρίες που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί μας.

Τι θέλετε να δείτε η DrinkWorks να κατορθώνει σε 5 χρόνια από τώρα;

Προσπαθούμε καθημερινά να εξελισσόμαστε και μέχρι τώρα το έχουμε επιτύχει. Αυτό που θα θέλαμε να «κατορθώσουμε» μέσα στα επόμενα 5 χρόνια είναι μεγαλύτερο brand awareness. Ήδη είμαστε η 1η επιλογή στα εταιρικά δώρα αλλά θα θέλαμε να μάθει ο κόσμος πως διοργανώνουμε εξίσου επιτυχημένες εκδηλώσεις, team building δραστηριότητες αλλά και σεμινάρια Bartending για επαγγελματίες.

drinkiworks_m3.jpg?mtime=20171020173837#asset:66174

Τι σημαίνει για εσάς «Καλός Επιχειρηματίας»;

Καλός επιχειρηματίας είναι εκείνος που δε φοβάται να ρισκάρει μέσα σε λογικά πάντα πλαίσια, παρατηρεί και αναλύει την αγορά και τις τάσεις, ενημερώνεται για το τι γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο, σέβεται τους εργαζομένους του και τις ιδιαιτερότητες του καθενός από αυτούς, ανταμείβει τις προσπάθειες τους και τολμάει να εφαρμόζει καινοτομίες πάνω στο αντικείμενο της επιχείρησης του.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr