NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how | Success stories
ανάγνωση

Truevoyagers: Δημιουργώντας εμπειρίες για αληθινούς ταξιδιώτες

Truevoyagers: Δημιουργώντας εμπειρίες για αληθινούς ταξιδιώτες
30_04_2018

Powered by:
The People's Trust Ενισχύουμε μικρές επιχειρήσεις
epixeiro icon Επιχειρήσεις & Know-how, Success stories

Ο Πασχάλης Παναγιωτίδης και ο Ευθύμης Κράγκαρης αποτελούν την ομάδα που βρίσκεται πίσω από την ίδρυση της Truevoyagers, μιας πλατφόρμας που προσφέρει εμπειρίες, διαφορετικές από τις συνηθισμένες, στους  ξένους επισκέπτες της Αθήνας. Οι δυο τους έχουν ταξιδέψει σε περισσότερες από 40 χώρες και μέσα από τις περιηγήσεις τους είχαν την τύχη να συναντήσουν και να γνωρίσουν ταξιδιώτες απ’ όλο τον κόσμο και να κατανοήσουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους. Το πάθος του Πασχάλη και του Ευθύμη για την εξερεύνηση νέων προορισμών τούς οδήγησε αρχικά στη δημιουργία ενός travel blog με χρήσιμες πληροφορίες για τις χώρες που είχαν επισκεφθεί. Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν την πείρα τους προς όφελος όσων μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ταξίδια και θέλουν να γνωρίσουν την Αθήνα μέσω εναλλακτικών προτάσεων.

Instant_photo_tour.jpg?mtime=20180424125704#asset:84517

Η Truevoyagers βάζει στο επίκεντρο τον ταξιδιώτη και προσφέρει πρωτότυπες θεματικές δραστηριότητες σχετικές με τη γαστρονομία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Η πλατφόρμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να ζήσουν ξεχωριστές εμπειρίες, ενώ παράλληλα αναζητούν μια ολιστική διαχείριση του ταξιδιού τους, γι’ αυτό και τους παρέχονται και τουριστικές υπηρεσίες όπως είναι η δημιουργία εξατομικευμένου πλάνου διακοπών, η μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, οι κρατήσεις σε εστιατόρια κ.α.

Η ομάδα της True Voyagers έχει συνδυάσει ιδανικά και τα ακαδημαϊκά της προσόντα που περιλαμβάνουν σπουδές στον Τουρισμό και μεταπτυχιακό τίτλο σε Οικονομικά και Marketing για τον Πασχάλη, και σπουδές στη Δημοσιογραφία με μεταπτυχιακό στα Σύγχρονα Μέσα για τον Ευθύμη. «Έχουμε εξαιρετική συνεργασία και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη δουλειά μας. Θέλουμε η Truevoyagers να γίνει η πρεσβευτής των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων λειτουργώντας ως μία πλατφόρμα γέννησης νέων καινοτόμων τουριστικών ιδεών και υπηρεσιών μέσα από καρποφόρες και δημιουργικές συνεργασίες με άλλες startups. Πιστεύουμε ότι μέσα από τη διαρκή αναζήτηση και την παροχή ολοκληρωμένων προϊόντων σε συνδυασμό με την υιοθέτηση σύγχρονων τεχνολογικών μέσων, θα συμβάλουμε στην περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού πακέτου».

Souvenir_Workshop_Cycladic.jpg?mtime=20180424125757#asset:84518

Σύμμαχος στην υλοποίηση των στόχων τους είναι ο μη – κερδοσκοπικός οργανισμός The People’s Trust που πίστεψε στην επιχειρηματική ιδέα της Truevoyagers και παρείχε την απαιτούμενη οικονομική αρωγή για την κάλυψη αρχικών αναγκών όπως η αγορά εξοπλισμού και η διαφημιστική προβολή της εταιρείας. «Με τη βοήθεια του The People’s Trust μπορέσαμε να λύσουμε βασικά ζητούμενα στα πρώτα επιχειρηματικά μας βήματα και αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να επικεντρωθούμε και να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σε άλλους σημαντικούς τομείς», λέει ο Πασχάλης. Αναμφίβολα το επιχειρείν δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. 

Ωστόσο, το δυναμικό δίδυμο της Truevoyagers δεν φοβήθηκε να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά και δηλώνει: «Η συμβουλή μας προς ένα νέο επιχειρηματία είναι να έχει πάθος με αυτό που πρόκειται να δημιουργήσει, να είναι τολμηρός αλλά και έτοιμος για σκληρή δουλειά. Σε όσους σκέφτονται να προχωρήσουν και το αναβάλλουν, θα τους επισημαίναμε ότι δεν υπάρχει ποτέ το κατάλληλο timing και αν πραγματικά πιστεύουν στο όραμα και την ιδέα τους, τότε να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Σε όσους τόλμησαν θα θέλαμε να πούμε καταρχάς ένα μεγάλο μπράβο! Η συμβουλή μας σε αυτήν την περίπτωση είναι να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των συνεργατών γιατί η ομάδα είναι αυτή που τελικά θα απογειώσει την επιχειρηματική τους ιδέα». 

Με όραμα την οργάνωση περισσότερων καινοτόμων προτάσεων, την επέκταση των δραστηριοτήτων της σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε αγορές του εξωτερικού, η Truevoyagers έχει ήδη ανοίξει τα φτερά της.  

Το The People’s Trust είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων, παρέχοντας μικροχρηματοδότηση μέχρι το ποσό των €10.000 και δωρεάν υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Ο οργανισμός έχει ως ιδρυτικό και βασικό χρηματοδότη το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr