NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how | Success stories
ανάγνωση

“The Best or Nothing”. Η ανάπτυξη της Ismailos Classics

“The Best or Nothing”. Η ανάπτυξη της Ismailos Classics
Sponsored by:
A. Ισμαήλος Α.Ε.

“The Best or Nothing”. Η φράση του Gottlieb Daimler, ιδρυτή της Mercedes, που χαρακτηρίζει όλη την φιλοσοφία του αστεριού, ταιριάζει απόλυτα και στην φιλοσοφία της Ismailos Classics. Η τελευταία μετράει 3 χρόνια λειτουργίας έχοντας ανακατασκευάσει και πουλήσει τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων κορυφαίες κατασκευές.

Το πελατολόγιο της αποτελείται από τους μεγαλύτερους  επιχειρηματίες και εφοπλιστές που ζητάνε πάντα την απόλυτη ποιότητα χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς. Ο Αντώνης Ισμαήλος με την εμπειρία του, αλλά και την ομάδα των εξειδικευμένων μηχανικών του δίνει υπεραξία σε κάθε συλλεκτικό-και μη-αυτοκίνητο που περνάει από την Ismailos Classics.Η γνώση γύρω από το αντικείμενο των ιστορικών αυτοκινήτων είναι αυτή που διαφοροποιεί την συγκεκριμένη εταιρία από οποιαδήποτε άλλη ενασχολούμενη με το κομμάτι αυτό.

Οι ‘αντίκες’ είναι ένα αντικείμενο που μπορεί να συνδυάζει τόσο την επένδυση χρημάτων όσο και στοιχεία προσωπικής ευχαρίστησης και επιλογών. Επιλογή μπορεί να είναι να ανακατασκευάζεται ένα αυτοκίνητο και να είναι λειτουργικό όπως και την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Αυτό είτε αποτελεί μια συντήρηση του περιουσιακού στοιχείου είτε είναι και μια μορφή να τιμάται ο ιδιοκτήτης του οχήματος. Για συναισθηματικούς λόγους πολλές είναι οι φορές που παιδιά ανακατασκευάζουν τα οχήματα των γονιών τους!

ismailos-classics-header-photo1-copy.jpg?mtime=20180716141721#asset:92883

Παράλληλα στο χρηματιστηριακό κομμάτι των ιστορικών αυτοκινήτων η ΙSMAILOS CLASSICS και τα στελέχη της γνωρίζουν πώς να συμβουλέψουν τον ενδιαφερόμενο για την ορθότερη επένδυση χρημάτων. Υπάρχουν αυτοκίνητα που η ετήσια αύξηση της αξίας του κινείται μεταξύ 5-8%.Σε ορισμένες περιπτώσεις η αύξηση αυτή παρατηρείται για κάποια συνεχιζόμενα έτη και τότε το προϊόν που λέγεται ιστορικό όχημα, αποκτά μια επενδυτική ελκυστικότητα. Ο Αντώνης Ισμαήλος φέρνει στην χώρα μας τέτοια οχήματα, έχοντας στοχεύσει στην μελλοντική αύξηση της αξίας τους! Τα αυτοκίνητα αυτά συντηρούνται και επισκευάζονται από την ομάδα του, ενώ οι πωλήσεις του γίνονται τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η εισαγωγή-συντήρηση και μετέπειτα πώλησης μια Mercedes 300 SL του 1957,αξίας περίπου 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Η ISMAILOS CLASSICS πρεσβεύει πως ‘κάθε τί παλιό έχει και την δική του ιστορία, και με γνώμονα αυτό αντιμετωπίζει κάθε πελάτη της με ξεχωριστό τρόπο. Οι άνθρωποι είναι το στοιχείο που κάνει την διαφορά στην συγκεκριμένη προσπάθεια. Η εμπειρία και η γνώση θεωρούνται δεδομένα για μια εταιρία που διαπρέπει εδώ και 30 χρόνια. Η προσωπική όμως φροντίδα του ίδιου του Αντώνη Ισμαήλου, σε κάθε δραστηριότητα της μονάδας των ιστορικών αυτοκινήτων, είναι κάτι ξεχωριστό.

ismailos-classics-header-photo1.jpg?mtime=20180716141756#asset:92884


Τα ιστορικά αυτοκίνητα δεν είναι ένα όνειρο για λίγους, αντίθετα είναι κάτι προσιτό σε όλο τον κόσμο. Με ένα αρχικό κεφάλαιο των 5000 ευρώ, ίσως και λιγότερο, μπορεί κανείς να ξεκινήσει να ‘χτίζει’ το δικό του όχημα. Η δαπάνη των χρημάτων της ανακατασκευής μπορεί να έρθει σταδιακά. Με ένα τελικό ποσό της τάξεως των 12 έως 15 χιλιάδων υπάρχουν πολλά άψογα μοντέλα!

Ο κόσμος της ISMAILOS CLASSICS δεν σταματά στις ανακατασκευές και τις πωλήσεις, είναι μια μεγάλη κοινότητα φίλων πρώτα από όλα και στην συνέχεια ιδιοκτητών ιστορικών οχημάτων. Με αυτή την σκέψη εδώ και 3 χρόνια διοργανώνεται η ετήσια εκδρομή της εταιρίας, το λεγόμενο ISMAILOS CLASSICS TOUR που γνωρίζει μεγάλης απήχησης χρόνο με το χρόνο. Ενδεικτικό είναι πως φέτος ενώ το όριο των συμμετοχών ήταν τα 50 αυτοκίνητα υπήρξαν πάνω από 100 αιτήσεις! Η διήμερη εκδρομή που διοργανώνεται και τα πάντα παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό μέχρι και την ημέρα εκκίνησης της, είναι ανώτερη από πολλές κορυφαίες εκδηλώσεις του εξωτερικού! Οι φανατικοί αυτού του είδους είναι απαιτητικοί και μόνο τυχαία δεν είναι η πιστότητα τους στην συγκεκριμένη εταιρία.

ismailos-classics-header-photo8.jpg?mtime=20180716141834#asset:92886


Έχοντας ως δεδομένο πως η απόκτηση μια ιδιαίτερης αντίκας μπορεί να ξεκινήσει από περίπου 5000 ευρώ, αλλά πως με σωστή καθοδήγηση μπορεί τα χρήματα αυτά να πολλαπλασιαστούν…η ενασχόληση με τα κλασσικά αυτοκίνητα είναι δεδομένο πως θα αυξηθεί. Η συντονισμένη προσπάθεια που κάνει η εν λόγω εταιρία και ανοίγει τα φτερά της και σε αγοραστές έξω από τα σύνορα μας είναι κάτι πρωτότυπο. Το να μπορεί κανείς να τοποθετηθεί οργανωτικά, ποιοτικά και προϊοντικά δίπλα σε μεγάλους και καταξιωμένους παίκτες της Ευρωπαϊκής αγοράς είναι συνήθως στόχος. Για την ISMAILOS CLASSICS είναι κάτι που ήδη έχει επιτευχθεί και ανοίγει από εδώ και πέρα νέους ορίζοντες.

ismailos-classics-header-photo3.jpg?mtime=20180716141814#asset:92885

Sponsored by:
A. Ισμαήλος Α.Ε.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr