NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Επιταχυντής «Mellon» στο Δήμο Παπάγου - Χολαργού: Δωρεάν εκπαίδευση σε επαγγελματικές δεξιότητες

Επιταχυντής «Mellon» στο Δήμο Παπάγου - Χολαργού: Δωρεάν εκπαίδευση σε επαγγελματικές δεξιότητες

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 7ο Εντατικό κύκλο Ενδυνάμωσης Δεξιοτήτων Mellon που θα δώσει την ευκαιρία σε 25 άνεργους δημότες Παπάγου - Χολαργού να λάβουν (100% δωρεάν) 65 ώρες εξατομικευμένης συμβουλευτικής και κατάρτισης (έκαστος), για να ενισχύσουν το επαγγελματικό τους προφίλ με τις απαραίτητες δεξιότητες που «απαιτεί» η αγορά εργασίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται από εδώ έως και την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση knowl για την Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση με τη στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, μέγα δωρητή της κοινωνικής πρωτοβουλίας Μellon Επιταχυντής Δεξιοτήτων για τη διετία 2017 – 2018.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Επιταχυντή Δεξιοτήτων «Mellon» είναι η εξατομικευμένη μεθοδολογία του, το πρότυπο εθελοντικό μοντέλο και τα εξειδικευμένα, υψηλών προδιαγραφών, μαθησιακά εργαλεία και μέθοδοι που χρησιμοποιεί. Από την έναρξή του, έχει διοργανώσει 6 εντατικούς κύκλους στους Δήμους Αχαρνών, Ασπροπύργου, Μαρκοπούλου, Γαλατσίου, Καλλιθέας και Βριλησσίων συγκεντρώνοντας πληθώρα καλών μαρτυριών από τους ίδιους τους συμμετέχοντες και καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες στην εξεύρεση εργασίας των ωφελούμενων, με 1 στους 2 να έχουν βρει εργασία, αντίστοιχη του επαγγελματικού τους στόχου.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για τον επιταχυντή δεξιοτήτων είναι διαθέσιμες από εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr