NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Beat επιβεβαιώνει την επικείμενη «άφιξη» της στη Θεσσαλονίκη

Η Beat επιβεβαιώνει την επικείμενη «άφιξη» της στη Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία: Jean Housen

Σε επίσημη διάθεση της πλατφόρμας της για το κοινό και τους οδηγούς της Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει, μέσα στις επόμενες ημέρες, η Beat, όπως επιβεβαίωσε η γνωστή υπηρεσία στο epixeiro.gr.

Η συγκεκριμένη επέκταση θα αφορά σε μια επένδυση 3 εκατομμυρίων ευρώ, ούτως ώστε να δημιουργηθούν οι απαραίτητες «υποδομές», να υπάρξει η φυσική παρουσία, να πραγματοποιηθούν προσλήψεις και να γίνουν οι σχετικές προωθητικές ενέργειες (οι οποίες αναμένεται πως θα ξεκινήσουν άμεσα).

Σημειώνεται πως η υπηρεσία μπορεί ήδη να χρησιμοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (όπως και σε άλλες πόλεις), με κάποιους οδηγούς να την υιοθετούν. Εντούτοις, η εταιρεία δεν είχε πραγματοποιήσει επισήμως «άνοιγμα» στη συγκεκριμένη αγορά, με στόχο την προσέλκυση αυτοκινητιστών και κοινού. Παράλληλα, δεν υπάρχει στα σχέδια της κάποια επίσημη επέκταση σε άλλες περιοχές της χώρας μας.

Όσον αφορά στο θέμα που προέκυψε με την πιστωτικές κάρτες, η Beat επανέλαβε, για ακόμη μια φορά, πως δεν προβλέπεται κάποια αλλαγή και πως οι σχετικές αναφορές της ΠΟΕΙΑΤΑ αποτελούν δική της ερμηνεία. Σύμφωνα πάντα με την Beat, η βασική αλλαγή που προκύπτει είναι πως οι αποδείξεις που εκδίδουν οι οδηγοί θα πρέπει να κάνουν διαχωρισμό των ποσών που πληρώνονται για τον οδηγό και την πλατφόρμα, χωρίς όμως να έχουν ακόμη παρθεί οι τελικές αποφάσεις για το πώς θα γίνει αυτό.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr