NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 9ο κύκλο Ενδυνάμωσης Δεξιοτήτων Mellon

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 9ο κύκλο Ενδυνάμωσης Δεξιοτήτων Mellon
13_11_2019 | 14:05
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 9ο Εντατικό κύκλο Ενδυνάμωσης Δεξιοτήτων Mellon που θα δώσει τη ευκαιρία σε 25 άνεργους να λάβουν (100% δωρεάν) 65 ώρες εξατομικευμένης συμβουλευτικής και κατάρτισης, για να ενισχύσουν το επαγγελματικό τους προφίλ με τις απαραίτητες δεξιότητες που «απαιτεί» η αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Κοιν.Σ.Επ. knowl σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Σύνδεσμο Αθηνών «Ο Ήφαιστος» με τη στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, μέγα δωρητή της κοινωνικής πρωτοβουλίας Μellon Επιταχυντής Δεξιοτήτων για τη διετία 2017 – 2019.

Έχουν υλοποιηθεί έως τώρα 8 εντατικοί κύκλοι στους Δήμους Αχαρνών, Ασπρόπυργου, Μαρκόπουλου, Γαλατσίου, Καλλιθέας, Βριλησσίων, Παπάγου - Χολαργού και ένας κύκλος για Μηχανικούς, συγκεντρώνοντας πληθώρα καλών μαρτυριών από τους ίδιους τους συμμετέχοντες και καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες στην εξεύρεση εργασίας των ωφελούμενων, με 1 στους 2 να έχουν βρει εργασία, αντίστοιχη του επαγγελματικού τους στόχου.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στον σύνδεσμο https://www.mellon-accelerator.eu/el/aitiseis-symmetoxis/entatikoi-kykloi

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr