NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Υποστήριξη του Make-a-Wish με ένα απλό swipe στο κινητό

Υποστήριξη του Make-a-Wish με ένα απλό swipe στο κινητό
20_11_2019 | 15:36
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, το Make-a-Wish (Κάνε-μια-Ευχή- Ελλάδος) συνεργάζεται με το Golden Hall και το Mediterranean Cosmos και αποστέλλουν κάλεσμα για την υποστήριξη 130 παιδιών ώστε να εκπληρωθεί η δική τους ευχή.

Φέτος, πέραν των κλασσικών σημείων πώλησης των προϊόντων του Οργανισμού στον εσωτερικό χώρο των εμπορικών κέντρων, δημιουργήθηκε μια πρωτοποριακή εφαρμογή “social swipe’’, με στόχο να ενισχυθεί οικονομικά το έργο του Οργανισμού. Ειδικότερα, οι επισκέπτες των εμπορικών κέντρων Golden Hall και σύντομα Mediterranean Cosmos, θα μπορούν φέτος τα Χριστούγεννα να ενημερώνονται μέσω video περιεχομένου των ειδικά διαμορφωμένων branded οθονών, σχετικά με το έργο του οργανισμού.

Στη συνέχεια, και μέσω της διαδραστικής εφαρμογής “social swipe”, θα μπορούν να προσφέρουν με μια ανέπαφη συναλλαγή το ποσό των 2 ευρώ. Ένα tailor-made video θα τους επιβεβαιώνει τη δωρεά και θα τους ευχαριστεί για την συμβολή τους στο έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Την εφαρμογή υλοποίησε αφιλοκερδώς η Printec και το περιεχόμενο αυτής δημιούργησε επίσης αφιλοκερδώς η GOD/ Hill and Knowlton. Παράλληλα, σημαντική στην ανάπτυξη του social swipe, ήταν συμβολή των εταιρειών Cardlink, LG , Ευρωπαική Πίστη, Vodafone, και Deco etc.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr