NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

HIGGS: Crowdfunding εκστρατεία με στόχο την ενδυνάμωση 14 ελληνικών ΜΚΟ

HIGGS: Crowdfunding εκστρατεία με στόχο την ενδυνάμωση 14 ελληνικών ΜΚΟ

​Την 1η διεθνή crowdfunding εκστρατεία, στην πλατφόρμα fundrazr, ξεκίνησε το HIGGS, το 1ο Incubator & Accelerator για ΜΚΟ στην Ελλάδα.

Ο στόχος της εκστρατείας είναι να δώσει την ευκαιρία συμμετοχής σε 14 Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις, τους Ήρωες της κοινωνικής προσφοράς, να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του HIGGS, το οποίο ενδυναμώνει νέες και μικρομεσαίες ΜΚΟ από όλη τη χώρα. Μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια και συμβουλευτική υποστήριξη σε 17 συνολικά θεματικές που αφορούν στον στρατηγικό σχεδιασμό και την βιώσιμη λειτουργία τους, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων.

Το HIGGS (Higher Incubator Giving Growth & Sustainability) αποτελεί μια πρωτοβουλία με στόχο την ενδυνάμωση Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων, μέσα από εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, δράσεις και εκδηλώσεις. Δημιουργήθηκε το 2015, με Ιδρυτικό Δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μέσα σε 3,5 χρόνια έχουν ενδυναμωθεί από το HIGGS περισσότερες από 130 ΜΚΟ σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες υποστηρίζουν 150.000 συνανθρώπους μας, έχουν δημιουργήσει πάνω από 90 νέες θέσεις εργασίας και έχουν εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις που ξεπερνούν τα 3.000.000€.

Σημαντικοί αρωγοί στην προσπάθειά είναι οι Υποστηρικτές της εκστρατείας Genesis Pharma και Nestle. Η εκστρατεία έχει ήδη συγκεντρώσει το 17% του στόχου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου. Η πρωτοβουλία μπορεί να υποστηριχθεί με μια δωρεά από εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr