NEWSFLASH...
Εκ του Ασφαλούς
ανάγνωση

Ήρθε στην Αθήνα το πρώτο phygital ασφαλιστικό κατάστημα!

Ήρθε στην Αθήνα το πρώτο phygital ασφαλιστικό κατάστημα!

Ποιο νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στο Σύνταγμα και υπόσχεται να φέρει μία νέα εμπειρία ασφάλισης παντρεύοντας την τεχνολογία με την ανθρώπινη εξυπηρέτηση;

Συνδυάζοντας υπερσύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και έμπειρους ασφαλιστικούς συμβούλους έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει κάθε ασφαλιστική ανάγκη γρήγορα, εύκολα, αξιόπιστα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές;

Απάντηση:

Το insurancemarket.gr, κορυφαία εταιρεία παροχής ψηφιακών υπηρεσιών και η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, επενδύοντας σταθερά στην καινοτομία και στη βελτιστοποίηση της αγοραστικής εμπειρίας, εγκαινιάζει το πρώτο phygital concept store στον τομέα της ασφάλισης στην Ελλάδα που αλλάζει τα δεδομένα στη λιανική!

Το «Insurancemarket Concept Store», στην οδό Φιλελλήνων 7 στο Σύνταγμα!

insurancemarket-4.jpg?mtime=20200211124549#asset:165987

Πάμε να μπούμε στο κατάστημα για μία πρώτη γνωριμία

Σίγουρα θα το προσέξετε ανάμεσα από τα άλλα κτίρια της οδού Φιλελλήνων. Σου τραβά την περιέργεια να πας να το δεις από κοντά, να μάθεις τι μπορείς να κάνεις και γιατί όχι; να δεις και εσύ πόσα μπορείς να εξοικονομήσεις από την ασφάλειά σου απλά συγκρίνοντας την αγορά, χωρίς καμία υποχρέωση.

Για όσους έχουν μυηθεί στην ψηφιακή τεχνολογία:

Είναι ένα ασφαλιστικό one stop shop κατάστημα με απεριόριστες ψηφιακές δυνατότητες που σου προτείνει πλειάδα επιλογών ασφάλισης, με γνώμονα την καλύτερη τιμή βάσει των αναγκών σου.

Τι προσφέρει το “ράφι” του phygital κατάστημα της insurancemarket;

Πρώτα από όλα ξεχνάμε τις κοστοβόρες διαδικασίες, το ψάξιμο χωρίς τελειωμό, την αναζήτηση προσφορών από εδώ και από εκεί, το χάσιμο χρόνου.

Αυτοκίνητο, μηχανή, υγεία, σπίτι, σκάφος αναψυχής: έκδοση νέου συμβολαίου, ανανέωση συμβολαίου, πρόσθετες καλύψεις, σύγκριση τιμών ανάμεσα στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές όπως οι Eurolife, Interamerican, Interlife, Anytime, Ατλαντική Ένωση, Ευρώπη Ασφαλιστική, Εθνική Ασφαλιστική, Intersalonica, Hellas Direct και 16 ακόμα εταιρείες μόνο με ένα κλικ!

insurancemarket-5.jpg?mtime=20200211124434#asset:165985

Απλές “διαδρομές” για να μειώσετε το κόστος της ασφάλισής σας

Με λίγα βήματα και απλές διαδικασίες που σας μυούν στο κόσμο των ασφαλειών και τις ψηφιακής τεχνολογίας, σε δύο μόνο λεπτά, έχετε μπροστά σας τις απαντήσεις που ψάχνετε και τις προτάσεις που θέλετε, για το πώς θα μειώσετε το κόστος ασφάλισής σας, διαλέγοντας τις καλύψεις που σας ταιριάζουν.

Στοπ δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε

Επειδή πολλά έχουν ακουστεί και γίνονται με τα άψυχα ψηφιακά καταστήματα, θα διερωτάστε, και αν κάτι δεν πάει καλά; μετά έμπλεξα με την τεχνολογία θα κάνω ώρες να ξεμπλέξω, τηλέφωνα που δεν απαντάνε, με ρομπότ τηλεφωνητές!

Έχει συμβεί σε όλους μας, όταν είμαστε εμείς και μηχανήματα. Δεν τα βγάζει κανείς πέρα, εύκολα.

Στο phygital κατάστημα της insurancemarket, δεν ισχύει αυτό, γιατί δεν είστε μόνοι σας. Στην διάθεσή σας έχετε τρία άτομα με ξεχωριστή εξειδίκευση το καθένα όχι μόνο για να σας βοηθήσουν σε κάθε στάδιο της έρευνάς σας αλλά και να σας δώσουν προστιθέμενη αξία σε ό,τι επιλέξετε.

insurancemarket-comp.jpg?mtime=20200211132934#asset:166006


2 tips για εσάς πριν φύγετε από το κατάστημα

Όταν αποφασίσετε να αλλάξετε πάροχο, έχετε έναν επιπλέον λόγο να επιστρέψετε στο phygital κατάστημα της insurancemarket καθώς σε ένα από τα infokiosk μπορείτε να συγκρίνετε και τιμές παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο insurancemarket.gr

Δείτε επίσης: insurancemarket.gr Concept Store - Εγκαινιάστηκε η νέα εμπειρία ασφάλισης στην Ελλάδα!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr