NEWSFLASH...
The Provoker
ανάγνωση

The Provoker: Κάθε δύο εβδομάδες, θα μας προκαλεί!

The Provoker: Κάθε δύο εβδομάδες, θα μας προκαλεί!

Provoker (prəˈvəʊkə) in British English: a person who deliberately behaves controversially in order to provoke argument or other strong reactions.

Πηγή: Collins English Dictionary

Φυσικά και η ταυτότητα του γράφοντος θα παραμείνει άγνωστη, μέχρι που να τη ξεχάσει, πιθανώς και ο ίδιος! Κάποιοι αναγνώστες θα ισχυριστούν ότι κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία μου. Είναι αλήθεια. Μου αρέσει να κρύβομαι και να παραμένω ανώνυμος. Άλλωστε, θα μπορούν και οι ίδιοι να εκφράζουν ανώνυμα τις απόψεις τους και είναι αυτονόητο ότι οι διαφωνίες τους είναι κάτι περισσότερο από καλοδεχούμενες.

Σκοπός της στήλης και κατά συνέπεια του epixeiro.gr δεν είναι να προσβάλλει και να θίξει άτομα και επιχειρήσεις. O Provoker είναι υπέρμαχος της γαλατικής ευγένειας, του αγγλοσαξονικού φλέγματος, του σαρκασμού και κυρίως του αυτοσαρκασμού!

  • Μια «political correct» προσέγγιση συνήθως με προκαλεί να την αμφισβητήσω
  • Οι παγιωμένες αντιλήψεις με ενοχλούν
  • Η νοοτροπία «έτσι το βρήκαμε, έτσι θα το αφήσουμε» με θυμώνει
  • Τα «κατά συνθήκη ψεύδη» μου προκαλούν δυσανεξία. Προτιμώ τα πράγματα να λέγονται με τ΄όνομα τους και ας δυσανασχετούν ορισμένοι
  • Τα «κακώς κείμενα» που θα υποπίπτουν στην αντίληψη μου δεν θα τα αφήνω ασχολίαστα. Όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο.

Κάποιοι πάλι από εσάς θα προτάξουν το επιχείρημα περί μη αντικειμενικής αντίληψης. Φυσικά, η αντίληψη είναι, by default, υποκειμενική. Ευτυχώς!

Οι απόψεις, θέσεις και διαπιστώσεις που θα εκφράζονται στα σύντομα κείμενα του Provoker είναι δικές μου και δεν υπαγορεύονται ούτε καθορίζονται από την εκδοτική πολιτική του epixeiro.gr, για την οποία δηλώνω πλήρη άγνοια και παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος.

Και για να το ξεκαθαρίσουμε, το περιεχόμενο της στήλης δεν δύναται σε καμιά περίπτωση να εκληφθεί ως προτροπή ή σύσταση για να προβούν οι αναγνώστες σε αποφάσεις και ενέργειες που ενδεχομένως να τους ζημιώσουν.

Καλή αντάμωση σε δύο εβδομάδες!

The Provoker

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr