NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Airbnb: Δωρεάν ή επιδοτούμενη στέγαση για 100.000 εργαζόμενους στην υγεία

Airbnb: Δωρεάν ή επιδοτούμενη στέγαση για 100.000 εργαζόμενους στην υγεία

Η Airbnb ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προσφέρει «δωρεάν ή επιδοτούμενη στέγαση» για 100.000 άτομα που εργάζονται στην πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη, παγκοσμίως, ως ανακούφιση στους επαγγελματίες που επικεντρώνονται στην εξάλειψη της κρίσης του COVID-19.

Η προσπάθεια της Airbnb θα επιτρέψει στους οικοδεσπότες της πλατφόρμας της να συμμετάσχουν στη διάθεση του χώρου τους, μηδενίζοντας τυχόν τέλη που η Airbnb κανονικά χρεώνει για τη χρήση της πλατφόρμας. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει νέα πρωτόκολλα γύρω από την καθαριότητα που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν τους χώρους ασφαλείς, και η Airbnb θα συνεργαστεί με τον Ερυθρό Σταυρό και άλλες μη κερδοσκοπικές ομάδες για τη διάθεση των χώρων.

Ήδη, η Airbnb είχε προγράμματα μικρής κλίμακας τόσο στην Ιταλία όσο και στη Γαλλία, με 6.000 οικοδεσπότες και στις δύο χώρες να διαθέτουν τους χώρους τους. Αυτό το εκτεταμένο πρόγραμμα είναι εν μέρει αποτέλεσμα πολλών αιτημάτων από τους οικοδεσπότες για το πώς θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην προσπάθεια και η Airbnb θα τους δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουν τους χώρους τους δωρεάν.

Η Airbnb διαθέτει επίσης ένα ταμείο που έχει συσταθεί για όσους θέλουν να παρέχουν οικονομική υποστήριξη, με το 100% των εσόδων να προορίζονται για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που εργάζονται για την αντιμετώπιση των συνεπειών του COVID-19.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr