NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Συνεργασία BookingClinic και Γιατρών του Κόσμου στη μάχη ενάντια στον Covid-19

Συνεργασία BookingClinic και Γιατρών του Κόσμου στη μάχη ενάντια στον Covid-19

Η BookingClinic σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου οργανώνουν επείγουσα δράση με στόχο τη δωρεάν, εξ αποστάσεως συμβουλευτική και καθοδήγηση από έμπειρο ιατρικό προσωπικό για τον COVID-19, από το σπίτι, καθώς και την παραπομπή στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Η BookingClinic, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης #DigitalSolidarityGR για έμπρακτη αλληλεγγύη, με σκοπό να συνδράμει στην αντικατάσταση βασικών υπηρεσιών με υπηρεσίες προσφερόμενες μέσω του διαδικτύου, διαθέτει δωρεάν την πλατφόρμα της προκειμένου να εξασφαλισθεί η εξ αποστάσεως συμβουλευτική του κοινού από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και η ομαλότερη καθοδήγηση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Οι Γιατροί του Κόσμου παρέχουν αξιόπιστες και υπεύθυνες ιατρικές συμβουλές και συμβάλλουν στην ευκολότερη παραπομπή των ασθενών στα κέντρα αναφοράς, διευκολύνοντας τον ασθενή και αποφορτίζοντας τις δημόσιες δομές και τα νοσοκομεία.

Η υπηρεσία παρέχεται με ασφάλεια από το σπίτι, από την οθόνη του υπολογιστή, χωρίς άσκοπες μετακινήσεις και επαφές, μειώνοντας τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού και συμβάλλοντας στην ψύχραιμη αντιμετώπιση της κατάστασης.

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν ενώ δεν απαιτείται η εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής ή λογισμικού. Με τέσσερα απλά βήματα ο ασθενής κλείνει ραντεβού με έναν από τους Γιατρούς του Κόσμου.

Η εθελοντική δράση των Γιατρών του Κόσμου αποτελεί μέρος των συντονισμένων δράσεων της πολιτείας για τον περιορισμό του κινδύνου διασποράς του ιού COVID-19 υπό τις αρμόδιες αρχές.

Η δράση υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Vidavo.

Η πρόσβαση πραγματοποιείται από εδώ: www.bookingclinic.com/el/coronavirus.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr