NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how
ανάγνωση

Νικολάου Α.Ε.: Next Big Thing στα λογιστικά

Νικολάου Α.Ε.: Next Big Thing στα λογιστικά
Sponsored by:
Νικολάου Α.Ε.

​Λένε πολλές φορές ότι οι λογιστικές εταιρείες είναι οι «αφανείς ήρωες» του επιχειρείν. Και δεν έχουν άδικο. Αλήθεια, πόσες φορές έχετε δει έναν λογιστή σε πρωταγωνιστικό ρόλο κάποιου blockbuster στη μεγάλη ή μικρή οθόνη; Αστροναύτες, επιστήμονες, καθηγητές, γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί, έχουν όλοι την «τιμητική» τους, ο λογιστής όμως ποτέ.

Όμως, η Νικολάου Α.Ε. είναι αποφασισμένη να αλλάξει αυτή την εικόνα. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες λογιστικές εταιρίες επόμενης γενιάς στην Ελλάδα που φιλοδοξεί να αναβαθμίσει, να αναδείξει και να καθιερώσει τον ρόλο του λογιστή και της σύγχρονης λογιστικής εταιρείας στο ελληνικό επιχειρείν.

Ζούμε σε έναν κόσμο ραγδαία μεταβαλλόμενο, όπου οι προκλήσεις είναι μεγάλες, πολλές και καθημερινές. Ο λογιστής του «ταμείο 9 με 5», είναι μία εικόνα που θα βλέπουμε πλέον μόνο στις παλιές ελληνικές ταινίες. Τη θέση του παίρνουν εταιρίες διαθέσιμες 24/7, που μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες ενός ψηφιοποιημένου, παγκοσμιοποιημένου κόσμου.

Αυτό είναι λοιπόν το κλειδί της Νικολάου Α.Ε.; Παγκοσμιοποιημένες υπηρεσίες για την ελληνική αγορά; Και αυτό! Ωστόσο, η ελληνική αγορά έχει μία σημαντική ιδιαιτερότητα: ένα χαοτικό φορολογικό πλαίσιο και κρατική δυσκινησία στα όρια της ακινησίας – αν και βλέπουμε ότι κάτι αλλάζει με τον κύριο Πιερρακάκη.

Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, μία επιτυχημένη εταιρεία επόμενης γενιάς στην Ελλάδα, όπως θεωρούμε ότι είναι η δική μας, πρέπει να γνωρίζει «απ’ έξω κι ανακατωτά» όλα όσα έχουν να κάνουν με τις προηγούμενες γενιές: νόμους, εγκυκλίους, διατάξεις, πολλές φορές αντικρουόμενες.

Ίσως η Ελλάδα να είναι η μόνη χώρα όπου ο λογιστής είναι ως ένα βαθμό «καλλιτέχνης» καθώς, αναγκάζεται, πολλές φορές, να αυτοσχεδιάσει βάσει της πείρας και της ικανότητάς του για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του πελάτη του. Στην εταιρεία μας, είμαστε περήφανοι για το ότι στα 25 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας, δεν έχει επιβληθεί κανένα πρόστιμο σε πελάτη μας.

Όμως, η Νικολάου Α.Ε., εκτός από τον αυτοσχεδιασμό, διακρίνεται και στον σχεδιασμό. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει αρκετά λογιστικά εργαλεία με στόχο τη διαχειριστική και οικονομική υποστήριξη ανωτέρου επιπέδου σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση. Ξεχωρίζουν τα My Audit (αυτοέλεγχος επιχείρησης), Cost Cut (μείωση εξόδων) και P&L (αξιολόγηση κερδοφορίας).

Πόσο βοηθούν αυτά τα εργαλεία τον σύγχρονο Έλληνα επιχειρηματία; Στην Ελλάδα, ο επιχειρηματίας είναι ένας συνδυασμός ακροβάτη και ορειβάτη. Τα εργαλεία αυτά, καθώς και αρκετές ακόμη υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι, τα «σχοινιά και οι ιμάντες ασφαλείας» του κάθε επιχειρηματία που μας εμπιστεύεται, και ιδιαίτερα του νέου επιχειρηματία.

Οι νέοι επιχειρηματίες είναι το μέλλον του επιχειρείν. Για τις νεοσύστατες υπηρεσίες λειτουργούμε μοναδικά. Μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό τους, τον οποίο όμως παράλληλα φροντίζουμε να περιορίσουμε! Κατευθύνουμε τον νέο επιχειρηματία προς την ορθή αντίληψη και μελέτη του επιχειρηματικού του σχεδίου και τον βοηθούμε να αξιοποιήσει στο 100% τους σχεδόν πάντα φειδωλούς πόρους των πρώτων βημάτων.

nikolaou_biglogo.jpg?mtime=20200504142112#asset:182274


Η Νικολάου Α.Ε., εκτός από λογιστικές υπηρεσίες, προσφέρει επίσης φοροτεχνικές και επιχειρηματικές συμβουλές. Αυτό ακριβώς είναι και το next big thing, όπως το αντιλαμβανόμαστε εμείς. Ένα συνολικό, τριπλό δίκτυο προστασίας και εξυπηρέτησης. Με αυτό τον τρόπο, ο πελάτης απολαμβάνει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που τον οδηγεί στη λήψη ορθών επιχειρηματικών αποφάσεων.

Η Νικολάου Α.Ε. ιδρύθηκε το 1992 και σήμερα αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές ελληνικές λογιστικές εταιρείες νέας γενιάς με προσωπικό 20+ ατόμων και πελατολόγιο άνω των 500 εταιρειών και 1000 φυσικών προσώπων. Διαθέτοντας της κατάλληλες γνώσεις, πολυετή εμπειρία και πιστοποιήσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ISO 9001:2015 και GDPR, η Νικολάου Α.Ε. προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες οικονομικής διαχείρισης και δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τους πελάτες και συνεργάτες της.

Sponsored by:
Νικολάου Α.Ε.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr