NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Microsoft: Το Android smartphone με τις δύο οθόνες έρχεται στις 10 Σεπτεμβρίου

Microsoft: Το Android smartphone με τις δύο οθόνες έρχεται στις 10 Σεπτεμβρίου

​Η Microsoft ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι το Surface Duo θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου, με τιμές που θα ξεκινούν από 1.399,99 δολάρια.

Το Surface Duo είναι το Android smartphone με δύο οθόνες της Microsoft που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2019. Επιτρέπει στον χρήστη του να εκτελεί δύο εφαρμογές δίπλα-δίπλα, σε δύο διαφορετικές οθόνες που χωρίζονται από μια άρθρωση 360 μοιρών.

Αποτελεί την πιο πρόσφατη απόπειρα της Microsoft στην αγορά των smartphone, όπου δεν είχε μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Οι παλαιότερες συσκευές της απέτυχαν σε μεγάλο βαθμό επειδή δεν είχαν πρόσβαση σε ένα τεράστιο οικοσύστημα εφαρμογών - ο λόγος φυσικά για τα περιβόητα Windows Phone.

Η Microsoft φαίνεται να έχει μάθει από αυτά τα προηγούμενα λάθη και χρησιμοποιεί έξυπνα το Android στο Surface Duo. Αυτό σημαίνει ότι θα διατίθεται πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές Android κατά την κυκλοφορία της συσκευής, ενώ ορισμένες θα είναι και προσαρμοσμένες έτσι ώστε να επωφεληθούν καλύτερα από τις δύο οθόνες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr