NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Εκπαίδευση στο digital marketing από το Επίκεντρο και την Ελληνοαμερικανική Ένωση

Εκπαίδευση στο digital marketing από το Επίκεντρο και την Ελληνοαμερικανική Ένωση

Ολοκληρώθηκαν στο τέλος του Ιουλίου, οι 145 ώρες εκπαίδευσης του ειδικού εκπαιδευτικού προγράμματος που προσέφερε το Επίκεντρο, σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση και με μεγάλη ομάδα συνεργατών της ActionAid, σε 15 επαγγελματίες για την επανένταξή τους στην ενεργό επαγγελματική δράση, αλλά και στην στήριξη όσων ήδη εργάζονται.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση προσέφερε στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού 100 ώρες εκπαίδευσης στο Digital Marketing. Το ειδικό πρόγραμμα διαμορφώθηκε με βάση το Certificate in Digital Marketing, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα 160 ωρών που προσφέρεται σε υποψήφιους digital marketers από το 2015. Το γνωστικό αντικείμενο και οι μαθησιακοί στόχοι προσαρμόστηκαν ειδικά στο γνωστικό επίπεδο και στις επαγγελματικές ανάγκες των συμμετεχόντων, υπό τις οδηγίες του Ακαδημαϊκού Υπεύθυνου του Certificate in Digital Marketing, κ. Κωνσταντίνου Ανδρούτσου.

Οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες μετά από εντατική κατάρτιση με περισσότερους από 15 εισηγητές, απέκτησαν πρακτικές γνώσεις στους κύριους τομείς του digital marketing. Γνωρίζουν πλέον να σχεδιάζουν ιστότοπους, να στήνουν διαφημιστικές καμπάνιες στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες όπως Google & Facebook. Ορισμένοι από αυτούς διεκδικούν ήδη νέες θέσεις στο χώρο ως junior digital marketers, ενώ άλλοι έχουν ήδη κάνει πράξη digital marketing στρατηγικές στην δική τους επιχείρηση.

Πέρα από την κατάρτιση στο digital marketing αφιέρωσαν πάνω από 45 ώρες με πιστοποιημένους coaches για την ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας και την καλύτερη διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας. Το ειδικό αυτό μέρος του προγράμματος πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία των:

  • Νάγια Αντωνίου: Career & Executive Coach, Msc International & European Relations. Msc in Energy Law, Economics & Strategy
  • Κωνσταντίνος Γαλάζιος: Επαγγελματικός Σύμβουλος, Εκπαιδευτής Ενηλίκων
  • Χριστόφορος Καρράς: Performance Coach shoft skills, Music Therapist MSc
  • • Kariera.gr
  • ICF
  • ΚΕΜΕΛ

Καθ’όλη τη διάρκεια του προγράμματος, οι υπεύθυνοι και οι εθελοντές της ActionAid, αλλά και οι συντονιστές της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, ήταν δίπλα στους συμμετέχοντες παρακολουθώντας στενά την πρόοδό τους και βοηθώντας τους να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε εξολοκλήρου σε ζωντανές Online συνεδρίες, αποδεικνύοντας την υψηλή εξειδίκευση και στην online εκπαίδευση των διδασκόντων και των coaches. Η επιτυχία του προγράμματος, η επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη των συμμετεχόντων, είναι το αποτέλεσμα της θέλησης και της μεγάλης προσπάθειας τους για να αξιοποιήσουν μια μοναδική ευκαιρία σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο για τη χώρα και την κοινωνία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr