NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στο InstaShop για την εξαγορά των 360 εκατ. δολαρίων

Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στο InstaShop για την εξαγορά των 360 εκατ. δολαρίων

​Στην εξαγορά της εταιρείας ελληνικών συμφερόντων Instashop αναφέρθηκε, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως τόνισε, «συγχαρητήρια στο InstaShop για τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα εξαγορά εταιρείας που έχει ιδρυθεί από Έλληνες». Ο ίδιος σημείωσε πως οι επενδύσεις και η έρευνα και ανάπτυξη στην Ελλάδα δείχνουν πως το startup οικοσύστημα ευδοκιμεί και συνεχώς ενδυναμώνεται.

Υπενθυμίζεται πως το Instashop αποδέχτηκε τη προσφορά εξαγοράς από τη Delivery Hero για το ποσό των 360 εκατομμυρίων δολαρίων. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η εξαγορά έρχεται να συνδυάσει την ηγετική θέση της Delivery Hero παγκοσμίως στο χώρο του online delivery και την ιδιαίτερη ικανότητα της Instashop να αναπτύσσει γρήγορα και επιτυχημένα το μοντέλο του on-demand grocery σε πολλαπλές αγορές».

Πριν από μερικούς μήνες, ο Γιάννης Τσιώρης, CEO του InstaShop, δήλωνε στο epixeiro.gr πως «η ιδέα του InstaShop ήταν ουσιαστικά μια στιγμή επιφοίτησης. Εργαζόμουν μανιωδώς 14 ώρες την ημέρα στη προηγούμενη startup μου, η οποία ήταν στα πρόθυρα αποτυχίας.

Στο διάστημα αυτό, για να κερδίσω χρόνο, δεν πήγαινα στο super market αλλά παράγγελνα ψώνια τηλεφωνικώς. Τις περισσότερες φορές η εμπειρία μου ήταν απογοητευτική, άλλοτε έπρεπε να καλέσω πολλές φορές για να πιάσω γραμμή, άλλοτε έφερναν λάθος προϊόντα ή καθυστερούσαν να παραδώσουν την παραγγελία - γενικά το επίπεδο εξυπηρέτησης ήταν χαμηλό.

Έτσι, ήρθε η ιδέα του InstaShop: "Γιατί να μην υπάρχει μια εφαρμογή που με μερικά μόνο κλικ και σε λιγότερο της μιας ώρας, θα έφερνε τα ψώνια στην πόρτα του σπιτιού σου;" Επειδή η ανάγκη για μια τέτοια υπηρεσία ήταν δυνατή και καλλιεργημένη μέσα μου από καιρό, έλαβα μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις, να αλλάξω ρότα και να εγκαταλείψω εν μια νυκτί το πρότζεκτ πάνω στο οποίο δούλευα 14 ώρες την ημέρα για 17 μήνες».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr