NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέα διαδικτυακή λειτουργία από την online υπηρεσία γηροκόμων grandmama.gr

Νέα διαδικτυακή λειτουργία από την online υπηρεσία γηροκόμων grandmama.gr

Το grandmama.gr, η online υπηρεσία γηροκόμων που ειδικεύεται στη φροντίδα ηλικιωμένων στο σπίτι και στις ανάγκες συγγενών τους, ανακοίνωσε πως λανσάρει μια νέα διαδικτυακή υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στους συγγενείς, από το σπίτι ή το γραφείο τους, 24ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, να αναζητούν ανάμεσα σε χιλιάδες αξιόπιστα προφίλ, το καταλληλότερο για τη φροντίδα των αγαπημένων τους.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «οι συγγενείς κάνουν την εγγραφή τους στο grandmama.gr και επιλέγουν την πολύ ελκυστική και οικονομική συνδρομή 15 που τους δίνει πρόσβαση σε χιλιάδες προφίλ φροντιστών. Τα φίλτρα τους διευκολύνουν στην καλύτερη και γρηγορότερη αναζήτηση δίνοντας λύση σε χιλιάδες σπίτια που αναζητούν έναν αξιόπιστο φροντιστή για τους αγαπημένους τους».

«Ατέλειωτη υπομονή, μεγαλοψυχία, ευγένεια, συνέπεια, οργάνωση και εντιμότητα είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά που με αυστηρότητα και επιμονή αναζητά συνεχώς η ομάδα του grandmama.gr στους υποψήφιους φροντιστές ώστε να ενταχθούν στο δίκτυο» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο grandmama.gr/plans.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr