NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Twitter θα διαγράφει τις αναρτήσεις που αρνούνται το Ολοκαύτωμα

Το Twitter θα διαγράφει τις αναρτήσεις που αρνούνται το Ολοκαύτωμα

Το Twitter θα απαγορεύσει τις αναρτήσεις που αρνούνται το Ολοκαύτωμα, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, με τη συγκεκριμένη εξέλιξη να έρχεται μερικές ώρες μετά την εφαρμογή της ίδιας πολιτικής από το Facebook.

«Καταδικάζουμε έντονα τον αντισημιτισμό και οι συμπεριφορές μίσους δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην υπηρεσία μας» δήλωσε εκπρόσωπος του Twitter, αναφέροντας ότι «απόπειρες άρνησης ή μείωσης» βίαιων γεγονότων απαγορεύονται βάσει της πολιτικής μίσους του Twitter. Απαγορεύεται επίσης η δοξασία των βίαιων γεγονότων, συμπεριλαμβανομένου του Ολοκαυτώματος.

Η απαγόρευση δεν αναφέρεται στον ιστότοπο του Twitter που περιγράφει την πολιτική της εταιρείας. Αντίθετα, αυτή λέγεται ότι αντικατοπτρίζει την εσωτερική ερμηνεία του Twitter σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής της συγκεκριμένης πολιτικής. Αυτή η ερμηνεία δεν είναι νέα, είπε ο εκπρόσωπος, αν και δεν αναφέρθηκε πόσο καιρό εφαρμόζεται.

Η ανακοίνωση έρχεται αφότου το Facebook δήλωσε τη Δευτέρα ότι θα απαγορεύσει την άρνηση ή τη στρέβλωση του Ολοκαυτώματος. Η εταιρεία αναφέρθηκε σε μια «καλά τεκμηριωμένη αύξηση του αντισημιτισμού παγκοσμίως» και σε ένα «ανησυχητικό επίπεδο άγνοιας για το Ολοκαύτωμα, ειδικά μεταξύ των νέων».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr