NEWSFLASH...
Marketing & Sales
ανάγνωση

5 εστιατόρια στην Αθήνα για επαγγελματικό γεύμα

5 εστιατόρια στην Αθήνα για επαγγελματικό γεύμα

Ο συνδυασμός ενός επαγγελματικού ραντεβού με ένα ευχάριστο γεύμα είναι ένα καλό βήμα για το κλείσιμο μιας συμφωνίας. Συνήθως ένα business lunch είναι λίγο πιο χαλαρό από μια σκληρή διαπραγμάτευση γύρω από το τραπέζι του meeting room.

Επιλέγοντας το σωστό μέρος μπορεί να βοηθήσει θετικά για μια νέα συνεργασία. Εμείς σας προτείνουμε τα παρακάτω εστιατόρια που φαίνονται ιδανικά για ένα ήσυχο επαγγελματικό γεύμα.

Αν κινήστε στην περιοχή του Ψυχικού και πιο συγκεκριμένα στο Φάρο, σας προτείνουμε το Faro Capo. Ένα all-day cafe που είναι από τα ιδανικότερα μέρη γιa business lunch. Ο χώρος είναι μοντέρνα σχεδιασμένος με vintage chic λεπτομέρειες. Oι γεύσεις που κυριαρχούν είναι Μεσογειακές/ Ελληνικές με διεθνής επιρροές υπό την εποπτεία του φημισμένου έλληνα σεφ Χρύσανθου Καραμολέγκου.

Στην ίδια περιοχή βρίσκεται το Gaspar Food& Mood που είναι εδώ και καιρό από τα πιο γνωστά σποτ για επαγγελματικές συναντήσεις και γεύματα εργασίας. Ελαφριά πιάτα Μεσογειακής κουζίνας αλλά και πλούσιες σαλάτες αλλά και που είναι ότι πρέπει μετά από μια πετυχημένη επαγγελματική συμφωνία.

Λίγο πιο βόρεια, στην καρδιά της Κηφισιάς, θα βρεθείτε στο New Dash που μοιάζει ιδανικό για μια επαγγελματική συνάντηση. Πρόκειται για ένα χώρο κοσμοπολίτικο, με συχγρονη διακόσμηση και υψηλής αισθητικής περιβάλλον. Κλασικά πιάτα με μια σύγχρονη ματιά μαγειρεμένα με εξαιρετικής ποιότητας υλικά, διαλεγμένα στην εποχή τους.

Κατηφορίζοντας προς το κέντρο, η πρότασή μας είναι το γνωστό πλέον Πρυτανείον, είναι σημείο αναφοράς στο Κολωνάκι, στον πεζόδρομο της Μηλιώνη. Ιδανικό μέρος για business lunch σε ένα ήρεμο περιβάλλον όπου μπορείς να απολαύσεις ελαφριά πιάτα αλλά και έναν καλό καφέ.

Νοτιότερα, δίπλα στον σταθμό Αμπελοκήπων, βρίσκεται η Αγορά, γνωστό στέκι για επαγγελματικές συναντήσεις στην περιοχή. Με διακόσμηση που θυμίζει γαλλική brasserie αλλά γνήσιες ελληνικές γεύσεις και πολύ ενημερωμένη κάρτα κρασιών.

Οι επιλογές είναι πολλές, εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά από τα εστιατόρια, σε διαφορετικές περιοχές της πόλης, να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει για την δική σας περίσταση και να κερδίσετε χρόνο κάνοντας κράτηση μέσω του e-table, επωφελούμενοι τα προνόμια του loyalty club αλλά και εκπτώσεις έως 40%.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr