NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Ελληνική Ψηφιακή Κοινότητα στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Η Ελληνική Ψηφιακή Κοινότητα στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Η Ελληνική Ψηφιακή Κοινότητα (Greek Digital Community) με μέλη Έλληνες προγραμματιστές, τεχνολόγους και σχεδιαστές από όλο τον κόσμο, διοργανώνει συγκέντρωση χρημάτων στα περισσότερα από 1.750 μέλη της.

Το 2020 είναι μία χρονιά διαφορετική, με νέα δεδομένα και αρκετές δυσκολίες για όλους. Είναι σημαντικότερο από ποτέ να στηρίξουμε τις αδύναμες και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Από το 1995 αποστολή του Χαμόγελου του Παιδιού είναι να υποστηρίζει και βοηθά παιδιά και εφήβους και καλύπτει βασικές και συνεχιζόμενες ανάγκες τόσο των παιδιών αλλά και των οικογενειών τους που χρήζουν βοήθειας.

Το 2020 οι κλήσεις στη Γραμμή SOS 1056 αυξήθηκαν κατά 57%, οι κλήσεις στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις κατά 33,5% και στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών και Εφήβων κατά 61%.

Δεδομένων των δυσκολιών αυτό το χρόνο αλλά και των δυσκολιών της επόμενης χρονιάς η Ελληνική Ψηφιακή Κοινότητα αποφάσισε να ενισχύσει το έργο του Χαμόγελου διοργανώνοντας συγκέντρωση χρημάτων από τα μέλη της μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. Η συμμετοχή είναι εθελοντική και διενεργείται ψηφιακά.

Η Κοινότητα, αποτελείται από περισσότερα από 1.750 μέλη, προσφέρει ένα μέσο επικοινωνίας σε όσους ασχολούνται με την ψηφιακή τεχνολογία και επικοινωνία σε άτομα που εργάζονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα μέλη της Κοινότητας μοιράζονται γνώσεις, εμπειρία και τεχνογνωσία τους, έχουν την δυνατότητα να δημιουργούν νέες ομάδες για την ανάπτυξη προϊόντων, υπηρεσιών και έργων και αποκτούν νέες οπτικές γωνίες σχετικά με τεχνολογία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr