NEWSFLASH...
Εκ του Ασφαλούς
ανάγνωση

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Άι Βασίλη. Όλα όσα δεν έχετε μάθει

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Άι Βασίλη. Όλα όσα δεν έχετε μάθει

​Σήμερα, ανήμερα Χριστούγεννα, 25 Δεκεμβρίου 2020, περιμένοντας να μας έλθει ο Άι Βασίλης, η στήλη θα σας πει κάτι που δεν έχετε μάθει για τον διάσημο άγιο. Πρόκειται για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Άι Βασίλη, που ξεκινούν κάθε χρόνο μόλις μοιράζει τα δώρα του στον κόσμο, τη 1η Ιανουαρίου.

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Άι Βασίλη καλύπτουν όλον τον κόσμο, δουλεύουν για αυτόν αναρίθμητα ξωτικά, έχει στον στάβλο του κοπάδι ταράνδων, κάνει πολλά επαγγελματικά ταξίδια. Ο Άι Βασίλης χρειάζεται για να λειτουργήσει πολλά έγγραφα, και αντίγραφα για εφεδρείες, και το εργοστάσιο του λειτουργεί επί 7 ημέρες 24 ώρες το 24ωρο.

Συνεργάζεται με τους καλύτερους διαχειριστές κινδύνων

Τι άλλο θα ήθελε ξεκινώντας την 1η Ιανουαρίου από το να κάνει σωστή διαχείριση των κινδύνων της επιχείρησής του. Για τόσους κινδύνους και τόσο υψηλό ρίσκο, για να τα βγάλει πέρα σε περίπτωση που κάτι στραβώσει συνεργάζεται με τους καλύτερους διαχειριστές κινδύνων που είναι οι εξειδικευμένοι εμπορικοί και βιομηχανικοί ασφαλιστές.

Αναρωτιέστε ποιοι είναι οι κίνδυνοι αυτοί; Σας παραθέτουμε:

Πρώτον και κυριότερο, ως μεγάλος εργοδότης, ο Άι Βασίλης έχει εντολή να έχει κάλυψη αποζημίωσης για τα αναρίθμητα ξωτικά του. Δεύτερον, καλείται να έχει ασφαλίσει την υγεία των ξωτικών. Ο Άι Βασίλης παίρνει καλύψεις αναπηρίας και σχεδιάζει συνταξιοδοτικά προγράμματα για τους εργαζόμενους.

Οι κίνδυνοι που απορρέουν από τις επαγγελματικές του ευθύνες. Δεν ξεχνά ότι το εργατικό δίκαιο διαφέρει ανά κράτος. Η νομοθεσία στον Βόρειο Πόλο δεν είναι όμοια με άλλα κράτη και ξέρει πώς πρέπει να αποφύγει τις αγωγές και τις δικαστικές διενέξεις.

Ευθύνεται για τα προϊόντα που βγάζει

Ο Άι Βασίλης χωρίς ερώτηση πρέπει να ασφαλίσει την περιουσία του, καθώς και να πάρει καλύψεις εμπορικών και βιομηχανικών ευθυνών. Εδώ μιλάμε για τις ευθύνες προϊόντων. Οι νομοθεσίες είναι αυστηρές για βλαβερά ή ελαττωματικά παιχνίδια. Δεν θα μπορούσε να αντέξει η επιχείρηση του πρόστιμα και αγωγές που μπορεί να έρχονται από κάθε σημείο της γης.

Η αξία του Ταράνδου

Απαιτείται εμπορική ασφάλιση αυτοκινήτου για να μετακινηθεί με το έλκηθρο. Και τώρα θα πρέπει να βρει, μια και οι νομοθεσίες αλλάζουν, σε ποια κατηγορία ασφάλισης εμπίπτει το έλκηθρο. Στα φορτηγά, στις αερομεταφορές, στα υβριδικά οχήματα; Χρειάζεται και ταξιδιωτική ασφάλιση για επαγγελματίες ώστε ο Άι Βασίλης κατά την μετάβασή του στις χώρες του κόσμου να είναι καλυμμένος. Και ο τάρανδος; Αυτός χρειάζεται πρόγραμμα ασφάλισης ζωικού κεφαλαίου, όχι μόνο για την γενική κάλυψη κοπαδιών αλλά και ατομικής κάλυψης για ζώα υψηλής αξίας.

Εμπορικό σήμα η γενειάδα, ασφαλισμένη και από τα Lloyds του Λονδίνου

Χρειάζεται ο Άι Βασίλης και προσωπική ασφάλιση. Λόγω του ότι είναι υπέρβαρος, καπνίζει και πίνει μπράντι έχει περισσότερους κινδύνους υγείας. Η γενειάδα του; Διαβάζουμε ότι πριν λίγα χρόνια ο Άι Βασίλης είχε ασφαλίσει την γενειάδα του -ως εμπορικό σήμα στα Lloyds του Λονδίνου.

Οι κίνδυνοι σε παραδείγματα

Santa_Claus_list.jpg?mtime=20201224195809#asset:234611


Κίνδυνοι υγείας

Ο Άι Βασίλης είναι πιθανόν να έχει διαβήτη τύπου 2, υψηλή χοληστερόλη, υψηλή πίεση στις αρτηρίες και ηπατική νόσο από τη χρήση αλκοόλ, το πάχος και τον τρόπο της ζωής του.

Θα επισκεφθεί περίπου 2,2 δισεκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο, οπότε μπορεί να υποτεθεί ότι ο Άγιος Βασίλης θα φάει πάνω από 2 δισεκατομμύρια πίτες και θα πιει 2 δισεκατομμύρια ποτήρια μπράντι. Συνολικά, αυτό φτάνει τις 570.000.000.000 θερμίδες.

Έχει μια αγχωτική δουλειά, όπου πρέπει να ταξιδεύει συνεχώς, να καλύπτει μια μεγάλη απόσταση, σε ένα πολύ σφιχτό χρονικό πλαίσιο. Επομένως, είναι πιθανό να υποφέρει από υψηλή αρτηριακή πίεση από εργασιακό άγχος

Ας λάβουμε υπόψη την πιθανότητα να προσβληθεί από τη νόσο του Lyme. Τα τσιμπούρια είναι η κύρια αιτία της νόσου του Lyme που δυστυχώς, οι τάρανδοι, οπότε επειδή ο Άγιος Βασίλης είναι τακτικά μαζί τους, διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο να προσβληθεί από την ασθένεια.

Αξία περιεχομένου του έλκηθρου

Αν ο Άγιος Βασίλης δίνει σε κάθε παιδί που επισκέπτεται ένα δώρο, κουβαλάει περί τα 2.200.000.000 δώρα. Σε μια μέτρια αξία. 10 στερλίνες ανά δώρο, που κάνει τη συνολική αξία του έλκηθρου τουλάχιστον 22.000.000.000 στερλίνες. Αυτό αυξάνει το ασφάλιστρο του ελκήθρου.

Υπάρχουν άνθρωποι που γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σε κάθε ήπειρο του κόσμου, οπότε μπορεί να υποτεθεί ότι ο Άγιος Βασίλης θα πρέπει να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο, ο οποίος έχει έκταση 510,1 εκατομμύρια τετραγωνικά μίλια. Σύμφωνα με υπολογισμούς των ασφαλιστικών ο Άι Βασίλης ταξιδεύει πολλές ώρες με υψηλές ταχύτητες για να διανύσει μεγάλες αποστάσεις. Αυτό έχει υψηλό ρίσκο, οπότε και υψηλό ασφάλιστρο.

Το ταξίδι του

Ο Άι Βασίλης για να διανύσει όλες τις αποστάσεις ταξιδεύει ασταμάτητα και μεγάλες ταχύτητες. Έτσι αυξάνεται ο κίνδυνος και αφού αυξάνεται ο παράγοντας κινδύνου αυξάνεται και το ασφάλιστρο.

sana_claus_1.jpg?mtime=20201224195834#asset:234612

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr