NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

«Συμφωνούν» Apple & Hyundai - Παραγωγή ηλεκτρικού αυτοκινήτου το 2024

«Συμφωνούν» Apple & Hyundai - Παραγωγή ηλεκτρικού αυτοκινήτου το 2024

Η Hyundai και η Apple σκοπεύουν να υπογράψουν μια συμφωνία συνεργασίας γύρω από τα αυτόνομα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έως τον Μάρτιο και να ξεκινήσουν την παραγωγή περίπου το 2024 στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα διεθνή μέσα.

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα έρχονται σε συνέχεια δηλώσεων της Hyundai Motor την Παρασκευή, σύμφωνα με τις οποίες βρίσκεται σε πρώιμες συνομιλίες με την Apple.

Άλλα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι οι εταιρείες στόχευαν να διαθέσουν ένα αυτοοδηγούμενο ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 2027, ανεβάζοντας τις μετοχές της Hyundai κατά 20%.

Τα αρχικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι οι εταιρείες σχεδιάζουν να κατασκευάσουν τα αυτοκίνητα στο εργοστάσιο της Kia Motors στη Georgia ή να επενδύσουν από κοινού για ένα νέο εργοστάσιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και να παράγουν 100.000 οχήματα το 2024.

Η πλήρης ετήσια χωρητικότητα του προτεινόμενου εργοστασίου υπολογίζεται στα 400.000 οχήματα. Τα δημοσιεύματα ανέφεραν επίσης ότι οι δύο εταιρείες σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν μια «έκδοση beta» των αυτοκινήτων της Apple το επόμενο έτος.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr