NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης χαρίζει όλη του την περιουσία στο Στράτευμα

Ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης χαρίζει όλη του την περιουσία στο Στράτευμα
03_02_2021 | 15:49 03_02_2021 | 18:06
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία, Επιχειρηματικά Νέα

Ο νεότερος βετεράνος τον Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, Ιάκωβος Τσούνης, διαθέτει όλη του την κινητή και ακίνητη περιουσία στο Στράτευμα.

Όπως αναφέρει, σε δημοσίευμα, η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ - που έλαβε και τα σχετικά έγγραφα από τον ίδιο τον επιχειρηματία - ο 97χρονος κ. Τσούνης είναι απόγονος αγωνιστών του 1821, νεότερος εν ζωή βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, διακεκριμένος επιχειρηματίας και εφοπλιστής.

Ὁ φάκελος πού έφτασε Διευθυντή της εφημερίδας από αγγελιοφόρο του κ. Τσούνη περιελάβανε, μεταξύ άλλων, έγγραφα στα οποία περιέγραφε εν ολίγοις την επιθυμία του να διαθέσει το υπόλοιπο της κινητής και ακίνητης περιουσίας του στις Ένοπλες Δυνάμεις.

«Αυτή είναι ἡ τελευταία επιθυμία μου, να φύγω ξυπόλητος από την ζωή, όπως ξεκίνησα στην αρχήν... πεινώντας, της σταδιοδρομίας του» σημειώνει ο κ. Τσούνης, που υπογράφει ως «ένας μικρός και ασήμαντος ανθρωπάκος αλλά γνήσιος απόγονος των πολεμιστών του 1821.»

Ο ίδιος, όπως αναφέρεται σχετικά, δώρισε όλα αυτά τα χρόνια στις Ένοπλες Δυνάμεις από την περιουσία του 23 εκατομμύρια ευρώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr