NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Nissan ενδιαφέρεται να φτιάξει αυτοκίνητο σε συνεργασία με την Apple

Η Nissan ενδιαφέρεται να φτιάξει αυτοκίνητο σε συνεργασία με την Apple

​Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Nissan έδειξε την Τρίτη ότι θα ενδιαφερόταν να συνεργαστεί με την Apple στην παραγωγή του λεγόμενου «Apple Car», αναφέροντας την ανάγκη να να συμβαδίσει με τις εξελίξεις καθώς η τεχνολογία μεταβάλει τη βιομηχανία.

Κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης για την παρουσίαση των κερδών της εταιρείας, ο διευθύνων σύμβουλος της Nissan, Makoto Uchida, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με μια πιθανή συνεργασία με την Apple τώρα που η Hyundai δεν βρίσκεται πλέον σε συνομιλίες για την κατασκευή του αυτοκινήτου του τεχνολογικού γίγαντα.

Καθώς η τεχνολογία αναδιαμορφώνει την αυτοκινητοβιομηχανία, «πρέπει να αναλάβουμε νέες πρωτοβουλίες» και «να συνεργαστούμε με εταιρείες με γνώσεις, με καλή εμπειρία, μέσω εταιρικής σχέσης και συνεργασίας», δήλωσε ο Uchida.

Αν και αυτό δεν αποτελεί επιβεβαίωση ότι βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικές συνομιλίες, η απάντηση δείχνει την προθυμία συνεργασίας σε ένα project που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απορριφθεί από άλλες μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Τα σχόλια του Uchida έρχονται λιγότερο από μια εβδομάδα μετά από αναφορές που έκαναν γνωστό ότι η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με πολλές ιαπωνικές εταιρείες αυτοκινήτων για συμβάσεις παραγωγής και προμήθειας. Λέγεται ότι τουλάχιστον έξι εταιρείες βρίσκονται σε ενεργές διαπραγματεύσεις.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr