NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Mastercard ετοιμάζεται να ανοίξει το δίκτυο της στα κρυπτονομίσματα

Η Mastercard ετοιμάζεται να ανοίξει το δίκτυο της στα κρυπτονομίσματα
11_02_2021 | 13:50 11_02_2021 | 13:51
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Διεθνή

​Η Mastercard δήλωσε την Τετάρτη ότι σχεδιάζει να προσφέρει υποστήριξη για ορισμένα κρυπτονομίσματα στο δίκτυό της, μέσα στην φετινή χρονιά.

Η ανακοίνωση του γίγαντα των πιστωτικών καρτών έρχεται λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της Tesla του Elon Musk ότι προχώρησε στην αγορά bitcoin αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ σύντομα θα τα αποδέχεται και ως μέθοδο πληρωμής.

Η Mastercard προσφέρει ήδη κάρτες που επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές χρησιμοποιώντας τα κρυπτονομίσματά τους, αν και χωρίς να περάσουν από το δίκτυό της.

«Η πραγματοποίηση αυτής της εργασίας θα δημιουργήσει πολύ περισσότερες δυνατότητες για αγοραστές και εμπόρους, επιτρέποντάς τους να πραγματοποιούν συναλλαγές με μια εντελώς νέα μέθοδο πληρωμής. Αυτή η αλλαγή μπορεί να προσφέρει πρόσβαση σε νέους πελάτες που ήδη συρρέουν στα κρυπτοπονομίσματα» σημείωσε η εταιρεία.

Η Mastercard διευκρίνισε ότι δεν θα υποστηρίζονται όλα τα κρυπτονομίσματα στο δίκτυό της, προσθέτοντας ότι πολλά ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που κυκλοφορούν εξακολουθούν να χρειάζεται να ενισχύσουν τα μέτρα συμμόρφωσής τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr