NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Ο Musk θέλει τον Putin στο Clubhouse - «Ενδιαφέρουσα πρόταση» λέει το Κρεμλίνο

Ο Musk θέλει τον Putin στο Clubhouse - «Ενδιαφέρουσα πρόταση» λέει το Κρεμλίνο
16_02_2021 | 10:47 16_02_2021 | 10:48
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Κοινωνία

Μια πρόσκληση από τον επικεφαλής της Tesla, Elon Musk, προς τον Ρώσο Πρόεδρο, Vladimir Putin, για μια συζήτηση σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης; «Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση», είπε το Κρεμλίνο τη Δευτέρα.

Ο Musk «τάγκαρε» τον λογαριασμό Twitter του Κρεμλίνου την Κυριακή, γράφοντας: «Θα θέλατε να συμμετάσχετε μαζί μου για μια συνομιλία στο Clubhouse;»

«Θα ήταν μεγάλη μου τιμή να μιλήσω μαζί σας», πρόσθεσε ο Musk, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, σε ένα επόμενο tweet, γραμμένο στα ρωσικά.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, είπε σε δημοσιογράφους πως «σε γενικές γραμμές, αυτή είναι φυσικά μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, αλλά πρέπει να καταλάβουμε τι εννοεί, τι προτείνεται... πρώτα πρέπει να ελέγξουμε και μετά θα αντιδράσουμε».

Το Clubhouse, μια εφαρμογή με έδρα το Σαν Φρανσίσκο που διατέθηκε πέρυσι, απαιτεί από τους νέους χρήστες να προσκαλούνται από υπάρχοντες πριν μπορέσουν να συμμετάσχουν. Προσφέρει μια επιλογή δωματίων συνομιλίας ήχου που χωρίζονται ανά θέμα.

«Θέλουμε να το καταλάβουμε πρώτα. Ο Πρόεδρος Putin δεν χρησιμοποιεί προσωπικά κοινωνικά δίκτυα άμεσα, δεν έχε », είπε ο Peskov.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr